Au trecut 6 ani de la moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Cum arată și ce face Iarina, fiica regretatului actor

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit în urmă cu șase ani, la doar 55 de ani, din cauza unui infarct. Dispariția sa a produs foarte multă durere celor dragi, dar și persoanelor care i-au admirat munca.

Ioan Gyuri Pascu și Daniela Marin au divorțat în anul 2010
Ioan Gyuri Pascu și Daniela Marin au divorțat în anul 2010

În timpul vieții, Gyuri Pascu a vorbit de nenumărate ori despre cea mai dragă persoană din lume: fiica sa, pe nume Ana Iarina, despre care astăzi nu se mai cunosc detalii, tânăra preferând discreția. 

Vestea morții lui Ioan Gyuri Pascu a luat prin surprindere pe toată lumea, colegi de breaslă și fani ai artistului. Actorul s-a stins la 55 de ani, în urma unui infarct, deși de-a lungul vieții nu a fost ocolit de problemele de sănătate. În anul 2010, an în care soția sa decisese să divorțeze, artistul suferise un accident vascular cerebral care îi pusese existența în pericol. 

Cum arată Iarina, fiica regretatului actor Ioan Gyuri Pascu 

Ioan Gyuri Pascu a avut motive de mândire în timpul vieții, iar fiica sa a reușit mereu să îi aducă zâmbetul pe buze, deși nu de fiecare dată a luat deciziile pe care actorul și le-ar fi dorit. 

Ana Iarina are astăzi 25 de ani, iar prezența ei în lumina reflectoarelor este una foarte rară. Tânăra este foarte discretă în ceea ce privește aparițiile publice și foarte puține detalii despre viața sa personală sunt cunoscute. Desigur, situația nu a fost mereu de așa natură. 

Ana Iarina a participat la Românii au Talent
Ana Iarina a participat la Românii au Talent

Cu ce se ocupă Iarina Pascu 

Cu ani buni înainte, Ana Iarina a participat, alături de grupul din care făcea parte, la emisiunea Românii au talent. Actorul nu a fost deloc îmcântat de decizia fiicei sale, însă nici nu a contestat-o prea mult. Cu toate acestea, Ioan Gyuri Pascu și-a dorit ca fiica sa să nu cocheteze cu lumea teatrului sau a cinematografiei, ci să se remarce în...șah!

Gyuri declara că nu dorește ca fiica lui să-i calce pe urme. „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă”. Actorul avea încredere în talentul și capacitățiile fiicei sale și o însoțea de fiecare dată la turnee, chiar și în afara țării. Ana Iarina avea rezultate spectaculoase în zona șahului, așa că tatăl ei avea încredere că va reuși să devină un nume cunoscut în branșă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței