Au trecut 6 ani de la moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Cum arată și ce face Iarina, fiica regretatului actor

Ultima actualizare:

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit în urmă cu șase ani, la doar 55 de ani, din cauza unui infarct. Dispariția sa a produs foarte multă durere celor dragi, dar și persoanelor care i-au admirat munca.

Ioan Gyuri Pascu și Daniela Marin au divorțat în anul 2010
Ioan Gyuri Pascu și Daniela Marin au divorțat în anul 2010

În timpul vieții, Gyuri Pascu a vorbit de nenumărate ori despre cea mai dragă persoană din lume: fiica sa, pe nume Ana Iarina, despre care astăzi nu se mai cunosc detalii, tânăra preferând discreția. 

Vestea morții lui Ioan Gyuri Pascu a luat prin surprindere pe toată lumea, colegi de breaslă și fani ai artistului. Actorul s-a stins la 55 de ani, în urma unui infarct, deși de-a lungul vieții nu a fost ocolit de problemele de sănătate. În anul 2010, an în care soția sa decisese să divorțeze, artistul suferise un accident vascular cerebral care îi pusese existența în pericol. 

Cum arată Iarina, fiica regretatului actor Ioan Gyuri Pascu 

Ioan Gyuri Pascu a avut motive de mândire în timpul vieții, iar fiica sa a reușit mereu să îi aducă zâmbetul pe buze, deși nu de fiecare dată a luat deciziile pe care actorul și le-ar fi dorit. 

Ana Iarina are astăzi 25 de ani, iar prezența ei în lumina reflectoarelor este una foarte rară. Tânăra este foarte discretă în ceea ce privește aparițiile publice și foarte puține detalii despre viața sa personală sunt cunoscute. Desigur, situația nu a fost mereu de așa natură. 

Ana Iarina a participat la Românii au Talent
Ana Iarina a participat la Românii au Talent

Cu ce se ocupă Iarina Pascu 

Cu ani buni înainte, Ana Iarina a participat, alături de grupul din care făcea parte, la emisiunea Românii au talent. Actorul nu a fost deloc îmcântat de decizia fiicei sale, însă nici nu a contestat-o prea mult. Cu toate acestea, Ioan Gyuri Pascu și-a dorit ca fiica sa să nu cocheteze cu lumea teatrului sau a cinematografiei, ci să se remarce în...șah!

Gyuri declara că nu dorește ca fiica lui să-i calce pe urme. „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă”. Actorul avea încredere în talentul și capacitățiile fiicei sale și o însoțea de fiecare dată la turnee, chiar și în afara țării. Ana Iarina avea rezultate spectaculoase în zona șahului, așa că tatăl ei avea încredere că va reuși să devină un nume cunoscut în branșă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net