Cum au trăit vedetele renunțarea la mască: «M-am simțit în fundul gol»

Ultima actualizare:

Starea de alertă din România a încetat de miercuri, de la miezul nopții, iar măsurile restrictive au fost eliminate, după cum a anunțat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Astfel, masca de protecție nu mai este obligatorie, nici în spațiile interioare, nici în exterior. Iată cum se simt vedetele noastre de când nu mai poartă mască.

Bucurie mare pentru români! De pe 9 martie, s-a renunțat la purtatul măștii inclusiv în spațiile închise, mall-uri, benzinării, supermarketuri. La fel și la certificatul verde pentru accesul în diferite locații. 

Vedetele noastre au fost entuziasmate de această ridicare a restricțiilor, însă li s-a părut ciudat că nu-și mai acoperă fața cu masca de protecție.

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, și-a amuzat fanii de pe Instagram cu reacția lui. "Cum vi se par aceste măsuri și restricții scoase? Am fost în mall și am fost fără mască, am încercat adică, și m-am simțit în fundul gol", a povestit Tavi Clonda.

Tavi Clonda
Tavi Clonda

Maria Constantin: ”Simțeam că nu mai am aer”

Maria Constantin a fost și ea uimită de faptul că s-au ridicat toate restricțiile atât de brusc, însă ne-a spus că simte o libertate de care a dus lipsă.

"Simțeam că mă asfixiez, că nu am aer. Am purtat mască acolo unde a fost necesar, în mall, în insituțiile statului, ne-am conformat cât s-a putut. Mai rău a fost când purtam machiaj, pentru că mai rămânea pe mască", a spus frumoasa artistă.

maria constantin jpeg

Claudia Pătrășcanu: ”Cea mai mare senzație de eliberare”

Claudia Pătrășcanu locuiește de trei ani în Constanța, iar vestea că ea și copiii ei vor putea arunca măștile a fost ca o deliberare. 

"Cea mai mare senzație de eliberare. Încă nu îmi vine să cred că s-a decis acest lucru. După doi ani de purtat mască, recunosc că m-am bucurat să văd fețe, zâmbete", ne-a spus celebra artistă.

claudia patrascanu copii 2 png

Naistul Nicolae Voiculeț: ”Fetița mea mi-a spus că unii colegi se uită ciudat la ea”

Naistul Nicolae Voiculeț a salutat și el ridicarea restricțiilor de către autorități, însă a fost mâhnit când fiica lui, Maria, s-a simțit marginalizată la școală de către colegii care se uitau ciudat la ea că nu mai poartă mască.

“Fetița mea, Maria, m-a sunat în pauză de la școală să-mi spună că mulți dintre colegii ei se uită cam ciudat la ea. Am întrebat-o de ce? Și mi-a spus că este singura care nu poartă mască!

I-am spus să fie liniștită și să fie puternică. Se pare că instructajul și manipularea sistemului a cam reușit, iar unii părinți chiar sunt niște ignoranți! Doamne ferește, ce trăim!”, a scris naistul, pe pagina lui socializare.

Maria (13 ani) este fiica din prima căsătorie a lui Nicolae Voiculeț, cea cu Ioana Voiculeț. Cei doi au divorțat în 2015, iar acum naistul și-a refăcut viața alături de o nouă parteneră, mai tânără cu 20 de ani decât el. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Elena, anul trecut, în preajma zilei de 1 decembrie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net