Cum reușește Diana Munteanu să se mențină în formă la cei 45 de ani. Alimentul pe care l-a scos complet din alimentație: „Am renunțat la..”

Diana Munteanu (45 de ani) reușește să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, în ciuda vârstei pe care o are. Vedeta TV a dezvăluit la ce trucuri apelează, dar și care este dieta pe care o respectă cu sfințenie.

Diana Munteanu, despre dietă și echilibru
Diana Munteanu, despre dietă și echilibru

„La înghețată nu renunț”

Diana Munteanu a atras atenția publicului, de-a lungul timpului prin faptul că este prea slabă, însă blondina a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei. Atunci când vine vorba despre alimentație, prezentatoarea TV este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Are restricții și face mult sport, lucru care o ajută să se mențină mereu în cea mai bună formă. Cu toate acestea, ea recunoaște că există un aliment la care nu poate renunța, și anume, înghețata.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

La îngheţată nu renunţ! Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta”, a mărturisit Diana Munteanu, potrivit Wowbiz.

„Cred că trebuie să existe un echilibru în toate”

De asemenea, Diana Munteanu susține că la condiția sa fizică contribuie și liniștea sufletească. Actrița stă departe de carne și preferă să consume, în schimb, pește, salate, fructe și legume. Totodată, aceasta precizează că nu mai poate mânca nici carne de vită, întrucât are impresia că organismul „nu o mai suportă”.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor.

Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă”, a mai declarat actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net