Cum s-a sacrificat solista Camelia Radu pentru sora sa. „Șase ani am lucrat într-o fabrică de măsline”

Ultima actualizare:

Îi vedem veseli pe scenă, dar mulți dintre soliștii de muzică populară au dramele și poveștile lor desprinse parcă din filme. Un exemplu este solista de muzică populară Camelia Radu. Interpreta ne-a povestit cum s-a sacrificat pentru sora sa.

Camelia cântă muzică populară
Camelia cântă muzică populară

Originară din Craiova, olteancă de familie modestă, Camelia Radu (32 de ani) ne-a povestit despre cea mai mare dramă din viața sa.

„M-am născut în Oltenia, mai precis în Craiova, într-o familie de oameni modești, iubitori de folclor și păstrători de tradiții. Am crescut înconjurată de dragostea părinților mei care m-au sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit să realizez. Am avut o soră, mai mare cu câțiva ani decât mine. Spun am avut pentru că, din păcate, sora mea a decedat în august 2018. Avea o boală gravă la ficat, iar, în urmă unor investigații medicale mai amănunțite, s-a constatat că avea mari probleme cu coloana și s-a hotărât că are nevoie urgent de operație, a spus solista, care ne-a spus cum s-a sacrificat pentru sora sa.

„Am lucrat aproape șase ani în Grecia la o fabrică de ulei de măsline”

interpreta camelia radu jpg

”Am lucrat aproape șase ani în Grecia la o fabrică de ulei de măsline, în Kalamata! Toți bănuții câștigați acolo erau doar din muncă fizică, dar asta conta mai puțin deoarece aveam mare nevoie de mulți bani pentru a-i asigura surorii mele tratamentul necesar pentru o afecțiune destul de gravă la ficat. Îmi doream enorm să mă întorc acasă dar nu vroiam să-mi văd părinții distruși de faptul că sora mea putea muri dacă nu-i asiguram acel tip de tratament. Cu toate astea, sora mea a decedat în anul 2018... culmea, dintr-o eroare medicală și nicidecum de boală de care suferea.

Camelia și sora ei
Camelia și sora ei

Avea și ceva probleme la coloană, a mers să se opereze la un spital mare din București și, medicul care a operat-o i-a secționat artera femurală. A murit pe masa de operație. A fost cumplit mai departe. Nu mă puteam ocupa de cele necesare înmormântării pentru că trebuia să am grijă și de mama mea care trebuia să-și înmormânteze copilul, după ce mai trecuse printr-o altă traumă. Tatăl meu abia murise în 2015 în urmă unui infarct”, a povestit solistă.

Camelia Radu și-a sărbătorit, de curând, fiul

Zilele trecute, a fost mare sărbătoare în familia îndrăgitei soliste Camelia Radu: fiul acesteia, Dragoș, a împlinit 17 ani. ”I-am luat mai multe cadouri pe care și le dorea: o pereche de căști mai speciale și piperate la preț, da merită, o pereche de adidași, chestii d’astea… Nu ceva ieșit din comun. A fost împreună cu prietenii lui, vreo cinci, șase”, ne-a mărturisit solista. 

Camelia nu crede că fiul îi moștenește talentul muzical
Camelia nu crede că fiul îi moștenește talentul muzical

”El nu cântă dar, într-o oarecare măsură a avut tangență cu muzica populară, în sensul că a practicat dansuri populare timp de aproape 10 ani sub îndrumarea domnului profesor coregraf Virgil Bitoleanu. A făcut parte din ansamblul „Bârsăncuța” și au mers la foarte multe spectacole de unde s-au întors cu nenumărate premii”, ne-a spus solista.

Ce planuri are pentru perioada următoare

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătoasă. Doar așa pot gusta viața felie cu felie. Apoi, am în plan să realizez piese noi, cu genuri noi. Consider că tot timpul trebuie să te reinventezi și să vii în fața oamenilor cu ceva nou. Este foarte important să reușești să rămâi în atenția și sufletul oamenilor. Îmi propun să muncesc mai mult, viitorul să fie încărcat cu cântece pe placul oamenilor, să dăruiesc și mai multă bucurie atunci când sunt în mijlocul dumnealor”, a povestit Camelia Radu pentru Click!

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net