Drama solistei de muzică populară Camelia Radu. Sora ei a murit din cauza unei erori medicale: „I-a fost secționată artera femurală”

#Exclusiv Click!

De cele mai multe ori, persoanele publice trăiesc și ele drame și uneori țin poveștile doar pentru ele. Artista Camelia Radu, interpretă de muzică populară, a trecut printr-o dramă când sora sa a murit din cauza unor greșeli medicale despre care ne-a povestit mai multe.  

Camelia Radu / Sursă foto: Facebook
Camelia Radu / Sursă foto: Facebook

Cea mai mare dramă a Cameliei Radu: sora ei a decedat în urma unei erori medicale

Originară din Craiova, olteancă de familie bună, Camelia Radu (32 de ani) ne-a povestit mai multe despre ea, dar și despre cea mai mare dramă din viața sa.

„M-am născut în Oltenia, mai precis în Craiova, într-o familie de oameni modești, iubitori de folclor și păstrători de tradiții. Am crescut înconjurată de dragostea părinților mei care m-au sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit să realizez. Am avut o soră, mai mare cu câțiva ani decât mine. Spun am avut pentru că, din păcate, sora mea a decedat în august 2018, dintr-o eroare medicală. În urmă unor investigații medicale mai amănunțite s-a constatat că avea mari probleme cu coloana și s-a hotărât că are nevoie urgent de operație.

Camelia și sora ei, Nicoleta / Sursă foto: arhivă personală
Camelia și sora ei, Nicoleta / Sursă foto: arhivă personală

Din păcate, nu s-a mai putut bucura de frumusețea vieții, întrucât aproape de finalizarea operației, i-a fost secționată artera femurală, din vina exclusivă a medicului și a decedat pe masa de operație”, a povestit ea.

Este singurul artist din familie

De asemenea, am schimbat registrul și am vrut să știm dacă mai cântă cineva în familia Cameliei Radu. Interpreta de muzică populară ne-a mărturisit, cu sinceritate, că este singura artistă din familia ei.

„Talentul nu-l moștenesc din familie, este un dar de la Dumnezeu. Acest talent este cel mai frumos dar de la viață. Am pornit de mică pe drumul cântecului popular, neștiind atunci ce urmări poate avea și câte piedici îmi va pune viața. Pe parcurs mi-am dat seama că pe lângă talent este nevoie de multă muncă, de încredere în sine și de perseverență. Prima dată am urcat pe o scenă în clasele primare la serbarea școlară. Cred că niciunui artist nu are cum să-i fi scăpat vreo serbare la care să nu cânte, în copilărie. Am urmat apoi școala gimnazială la Colegiul Național „St. Velovan” din Craiova, unde am aprofundat tainele muzicii cu domnul profesor Rusoiu Petrică”, a povestit ea pentru Click!.

Camelia Radu / Sursă foto: Facebook
Camelia Radu / Sursă foto: Facebook

Colecționează costume populare și îi place să călătorească

De asemenea, Camelia Radu ne-a mai povestit că este o mare iubitoare de călătorii și costume populare, pe care le și colecționează cu mare drag.

„Sunt o mare iubitoare a portului tradițional și în momentul de fața mă mândresc, pentru faptul că am în garderoba mea astfel de podoabe. Majoritatea costumelor le-am primit de la bătrânii satului unde s-au născut părinții mei, dar am și costume cumpărate pe care le-am achiziționat de-a lungul vieții.

Mă mândresc cu câteva ii care au peste 100 ani și șoarțe care au peste 150 ani. Mai și gătesc în funcție de timpul disponibil. Gătesc cu plăcere sarmale, pe care le și mănânc cu aceeași plăcere. Apoi borș oltenesc cu praz, saramură de pui cu ardei copt și roșii coapte. Îmi place să fac și prăjituri. Un singur lucru am încercat și nu mi-a ieșit nici pe departe aproape de adevăr - Cozonacul pentru mine a rămas o enigmă.

Sper ca în viitorul apropiat să reușesc să fac și acest deliciu. Alte pasiuni sunt călătoriile pe care le ador. Timpul liber îmi place să mi-l petrec plimbându-mă. Așa cum îți ziceam mai devreme, călătoriile reprezintă una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Ca urmare, vacanțele la mine se tot ivesc, asta în funcție și de timpul pe care îl am la dispoziție. Pe lângă meseria de artist, sunt și absolventă a facultății de Științe economice din Craiova și mă bucur că în momentul de față practic cu drag ceea ce am învățat. Deci, timpul meu este împărțit între joaca de-a cifrele și dragostea pentru cântec.

Camelia Radu / Sursă foto: Facebook
Camelia Radu / Sursă foto: Facebook

Dar, atunci când timpul îmi permite, merg cu drag în vacanță. De obicei aleg locurile unde predomină căldura, pentru că iubesc marea și soarele. Pentru următoarea perioada, în primul rând, îmi doresc să fiu sănătoasă. Doar așa pot gusta viața felie cu felie. Apoi, am în plan să realizez piese noi. Consider că tot timpul trebuie să te reinventezi și să vii în fața oamenilor cu ceva nou. Este foarte important să reușești să rămâi în atenția și sufletul oamenilor. Îmi propun să muncesc mai mult, viitorul să fie încărcat cu cântece pe placul oamenilor, să dăruiesc și mai multă bucurie atunci când sunt în mijlocul dumnealor”, spune solista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net