Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea Elle! Ce înseamnă dress code-ul minimalism

Ultima actualizare:

Elle Style Awards 2023 a avut loc aseară, la Palatul Parlamentului, iar tema acestui eveniment și dress code-ul a fost minimalismul. Pentru că este una dintre cele mai importante și așteptate petreceri ale sfârșitului de an, vedetele s-au înghesuit să se îmbrace care mai de care mai elegant și să respecte ținuta impusă de eveniment. Multe dintre ele au ales ținute de culoare neagră.

Înainte de party, Maurice Munteanu și Domnica Mărgescu de la Elle au discutat în cadrul seriei Fashion Talks despre minimalism, tema din acest an a evenimentului.

Minimalism nu înseamnă numai alb și negru. Poate să însemne și roșu, imprimeuri, zona este foarte ofertantă”, a povestit Maurice Munteanu despre ținutele pe care ar trebui să le îmbrace vedetele ținând cont de dress code-ul Elle Style Awards 2023.

Antonia a luat premiul pentru Best Female Artist la Elle Style Awards 2023 și a fost una dintre cele mai sexy prezențe feminine. A avut buricul la vedere și a preferat o vestimentație în culori deschise.

Ana Baniciu a fost și ea la înălțime în costumul de culoare neagră ales special pentru această ocazie, venind însoțită cu partenerul ei de viață.

Alexandra Ungureanu a ales să poarte un parpalac de culoarea oului de rață și a avut un machiaj care i-a pus trăsăturile frumoase ale feței în evidență.

Andreea Berecleanu și buna ei prietenă Ileana Badiu au preferat să îmbrace haine de culoare neagră la cea mai tare petrecere care a avut loc aseară în oraș.

Rapperul Deliric, logodnicul Innei, a primit aseară trofeul Elle Style Awards 2023 pentru Best Male Artist și a ales o ținută compusă din jeanși și cămașă albă.

Creatoarea de modă Romanița Iovan nu poate fi decât încântată de fiul său de 17 ani, Albert, pe care îl are ca partener la toate evenimentele importante și care s-a transformat într-un adevărat cavaler. Mama și fiul și-au asortat de această dată și vestimentația așa că au făcut tandemul perfect!

Maurice Munteanu a preferat o cămașă din paiete, accesorizată cu pantaloni din piele.

Malvina si Albertina au ales sa poarte negru, culoarea care nu dă greș niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net