Cum se descurcă soția lui Ionuț Iftimoare la noul loc de muncă. Maria este pusă pe fapte mari

#Exclusiv Click!

Soția lui Ionuț Iftimoaie (44 de ani), fostul luptător K1, Maria este pusă pe fapte mari atunci când vine vorba de domeniul beauty (frumusețe – n.r). Frumoasa moldoveanca este foarte încântată de noul său job…și anume technician în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor și se vede profesând de acum înainte mulți ani.

„Îmi place mult și merge destul de bine treaba. Sunt încă la început de drum în acest domeniu, dar simt că fac ceea ce îmi place pentru că o fac cu mare drag! Pot spune că micropigmentarea sprâncenelor este o artă. În acest domeniu este nevoie de pricepere, talent în ceea ce privește desenul și multă răbdare. Mă bucur că am ales să fac și asta pe lângă ce făceam înainte”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!

Perseverență maximă

Pe lângă faptul că are un atelier de haine, este tehnicean în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor, Maria Iftimoaie ne-a mai dezvăluit că nu își dorește să se oprească aici:

„Acum mai fac și un curs pentru cosmetică, în februarie o să termin cursul de cosmetică și sper să fie bine și aici pe viitor. Pot să îmbin perfect micropigmentarea sprâncenelor cu partea de cosmetică. Cred că este un plus pentru comunitatea în care trăim! Vin cu mai multe servicii de calitate pentru viitoarele cliente”.

Click! spune

Maria și Ionuț Iftimoaie formează una dintre cele mai sudate și echilibrate familii din showbiz-ul românesc. Cei doi locuiesc în Bacău, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe fostul luptător de K1 să accepte proiectele mari ale televiziunilor de renume pentru a participa. După retragerea sa din lumea sportului, Ionuț Iftimoaie s-a dedicat afacerilor, soției dar și celor trei copilași frumoși pe care îi au împreună și pe care îi iubește enorm.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net