Dan Bittman, din nou îndrăgostit. Cine este misterioasa femeie?

Ultima actualizare:

Dan Bittman este cunoscut pentru relațiile sale amoroase intense și se pare că solistul trupei Holograf continuă cuceririle.

Dan Bittman, din nou îndrăgostit. Cine este misterioasa femeie?
Dan Bittman, din nou îndrăgostit. Cine este misterioasa femeie?

De data aceasta, pe lista îndrăgitului cântăreț se află o femeie originară din Timișoara, cu doi copii, aflată în plin divorț. Dan Bittman ar fi atât de îndrăgostit de aceasta, încât I-a dăruit un inel, notează cancan.ro.

În urmă cu doi ani, solistul trupei Holograf declara că nu mai este împreună de patru ani cu mama băieților lui, acesta adăugând ca de un an nici nu mai locuiesc împreună.

Informații despre relațiile lui Dan Bittman s-au tot vehiculat. Apropiații cântărețului afirmau că s-ar fi iubit cu Monica Odagiu, dar și că, la un moment dat, Dan Bittman ar fi fost îndrăgostit de mezzosoprana Andreea Ilie.

Se pare că, pentru artist, o nouă poveste de dragoste s-a ivit. O femeie din Timișoara I-a sucit mințile și l-a făcut să simtă, din nou, fiorii dragostei. Relația acestora ar fi început în urmă cu doi ani, însă, dovezile clare au început să apară recent.

Dan Bittman, îndrăgostit

După ce a petrecut alături de Monica Odagiu cu care s-ar fi împăcat, la ziua Taniei Budi, înainte de 14 februarie, artistul ar fi plecat la un eveniment în Timișoara. Surse din anturajul femeii spun că aceasta ar fi iubita artistului.

Dan Bittman ar fi atât de îndrăgostit de femeia în vârstă de 40 de ani, încât I-ar fi dăruit un inel.

De la Timișoara la București

După ce s-a întors în Capitală, artistul s-ar fi întors la vechea iubire, Monica. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, cei doi au s-ar fi distrat la o petrecere privată alături de Tavi Collen și Emma de la ZU.

Escapadele lui Dan Bittman sunt cunoscute de presa de scandal, iar acesta este mereu în vizor. Fanii se întreabă, însă, cu cine va rămâne artistul până la urmă.

În tinerețe, Dan Bittman a fost la fel de atras de femei ca acum. A iubit-o la nebunie pe Mihaela Rădulescu, dar, cu toate acestea, nici ei nu i-a cerut mâna, iar după mult timp, a dezvăluit adevăratul motiv.

 „Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a mărturisit cântărețul, confom cancan.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net