Dan Capatos, apariție încântătoare alături de soția sa. Cum arată și cu ce se ocupă Monica: „Unde ai stat ascunsă... ești superbă”

Ultima actualizare:

În timp ce el este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, soția sa duce o viață departe de lumina reflectoarelor. Este vorba despre Monica, partenera lui Dan Capatos, alături de care a apărut recent într-o fotografie în mediul online.

Dan și Monica Capatos
Dan și Monica Capatos

Monica Capatos, apariție de senzație alături de soțul ei

Dan Capatos apare aproape zilnic pe micul ecran, însă soția sa preferă să ducă o viață ceva mai discretă. Rareori și-a făcut apariția în spațiul public, însă acum, Monica Capatos nu a mai ezitat, ba chiar a făcut furori pe rețelele de socializare. Cei doi au mers la un eveniment, acolo unde s-au afișat în ținute extrem de elegante. Monica a purtat o rochie neagră, lungă, cu umerii goi, iar Dan Capatos a optat pentru un saou cu pantaloni casual și pantofi sport albi.

„La plimbare”, a scris prezentatorul TV în descrierea imaginii, pe care a publicat-o pe Instagram.

Cei doi au primit o mulțime de complimente din partea fanilor, dar și de la vedete care îi apreciază.

„Sunteți de vis... un cuplu frumos” / „Nu o cunoșteam pe soția ta, e superbă”/ „Dragă Monica, unde ai stat ascunsă...ești tare frumoasă”/ „Să fiți fericiți, vă potriviți”/ „Un cuplu superb”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, la postarea lui Dan Capatos au reacționat atât Raluca Lăzăruț, cât și Anamaria Prodan.

„Auzi? Transmite-i nevestei că she look better than ever! Thanks in advance”, a scris Raluca Lăzăruț, în timp ce Anamaria Prodan a reacționat cu o mulțime de inimioare.

Monica și Dan Capatos / Foto: Instagram
Monica și Dan Capatos / Foto: Instagram

Cum s-au cunoscut și cu ce se ocupă Monica Capatos

Dan Capatos și soția sa s-au cunoscut pe vremea când amândoi lucrau în presa scrisă, însă fiecare dintre ei avea o altă relație atunci. Mai mult, Monica mai avea doar un pas până să spună „Da” în fața altarului.

 „Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, a mărturisit Dan Capatos în podcastul lui Teo Trandafir.

De profesie, Monica Capatos este jurnalist, însă preferă să păstreze distanța de viața publică, motiv pentru care nu apare foarte des în lumina reflectoarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net