Dan Negru, declarație surprinzătoare: „Răduleasca și Marin sunt «babe»”

Ultima actualizare:

Dan Negru a transmis un mesaj cu un impact puternic la gala Premiilor Radar de Media. La doar 24 de ore după ce a primit trofeul pentru Personalitatea media a anului 2022, îndrăgitul om de televiziune le-a făcut „babe” pe Andreea Marin (47 de ani) și Mihaela Rădulescu (53 de ani). Vedeta la Kanal D a folosit acest termen atunci când a vorbit despre discriminarea din televiziunile din România.

Dan Negru, declarație surprinzătoare despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Foto: colaj/Facebook
Dan Negru, declarație surprinzătoare despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Foto: colaj/Facebook

Dan Negru (51 de ani) a vorbit marți seara, la gala Premiilor Radar de Media, despre faptul că nume importante din zona media nu-și mai găsesc locul „pe sticlă” din cauza vârstei.

Prezentatorul TV a criticat televiziunile din țara noastră, susținând că discriminează în funcție vârstă. Acesta consideră că mari personalități TV din străinătate, precum Larry King sau Ellen de Generis, nu ar avea „nicio șansă“ la noi în țară.

Dacă ar fi să dedic cuiva acest premiu, l-aș dedica oamenilor de peste 40-50 de ani care lucrează în televiziunile din România. Pentru că televiziunea din România, în acest moment, e lovită de discriminare de vârstă“, a spus prezentatorul TV când a urcat pe scenă pentru a primi premiul. Ulterior, Dan Negru a revenit cu o postare pe Facebook, în care a detaliat mesajul.

Dan Negru, despre discriminarea în televiziune: „Suntem singura țară din Europa”

Dan Negru, prezentator Kanal D
Dan Negru, prezentator Kanal D

Am primit premiul ăsta aseara și am vrut să le spun celor multi, aflați în sală, un adevăr: în televiziunea din România există discriminare de vârstă! O spun cu responsabilitate! Eu cred că există și în alte bresle, dar pe a mea o cunosc cel mai bine.

Suntem singura țară din Europa și una dintre puținele din lume în care există discriminare de vârstă. Elen de Generis, cea mai populară prezentatoare TV a momentului în America, are 64 de ani. Răduleasca și Marin sunt «babe» la noi. Larry King si-a început cariera la 50 de ani. N-avea nicio șansă în România.

Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei trecuți de 40-50 de ani din televiziunile românești. Sunt puțini. Nu vârsta e scopul. Vârsta e doar experiență. Și unii au mai multă experiență decât alții. E atât de simplu“, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru: „Se întâmplă din ieftineală”

Într-un interviu acordat după gala Premiilor Radar de Media 2022, celebrul prezentator TV a explicat unul din motivele pentru care vedete trecute de 40-50 de ani nu-și găsesc locul în televiziune. Prezentatorul tv a spus că e mai simplu de angajat un tânăr pe bani puțini, decât un veteran în domeniu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net