Dana Rogoz a pregătit costumul pentru Hallowen. Cum arată creația actriței: „Vlăduț, dă-te jos din cârca doamnei” FOTO

Dana Rogoz, una dintre cele mai cunoscute actrițe, a luat în serios luna octombrie în care oamenii deja se pregătesc de Hallowen. În ce ipostază și-a fotografiat vedeta băiețelul. 

Dana Rogoz și copiii săi / foto: arhiva Click!
Dana Rogoz și copiii săi / foto: arhiva Click!

Alături de regizorul Radu Dragomir, Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți de aproape două decenii și au împreunp doi copii, Vlad și Lia

Dana Rogoz: „Am cusut și anul acesta”

Hallowen-ul este sărbătorit de ani buni și în România, iar pentru vedete acest eveniment este potrivit pentru a-și bucura micuții cu fel și fel de ținute. Dana Rogoz și-a luat în serios rolul de mamă și le-a făcut poftele copiilor pentru Hallowen. 

Pe contul personal de Instagram, actrița a postat o fotografie cu Vlad care se află în cârca unei bătrânici care poartă o ținută înfricoșătoare. Este vorba de costumul de Hallowen pe care Dana Rogoz l-a creat în anul acesta, și pe care internauții l-au adorat. 

  „Un vizitator neobișnuit... Vlăduț, dă-te jos din cârca doamnei! P.S. Sau cum am cusut și anul acesta un nou costum de Halloween.”, a scris Dana, în dreptul imaginii. 

Cum este Dana Rogoz ca și mamă 

Într-un interviu mai vechi exclusiv Click!, Dana Rogoz vorbea despre relația cu copiii ei. Vedeta a recunoscut că cei mici nu au dezvoltat o dependență de a sta mai mult cu unul dintre părinți. 

„Nu, copiii nu sunt dependenți de mine. Pot sta foarte bine și doar cu Radu, i-am mai dus și la mama destul de des, i-am lăsat și cu o prietenă de-a noastră. Vlad e o fire independentă, e liber să ne spună toate secretele lui, nu are nici un fel de cenzură. Spune orice prostioară pe care o face la școală, nu simte să-mi ascundă mie ceva, încă.”, ne mărturisea Dana Rogoz acum ceva timp. 

De asemenea, actrița a vorbit și despre pericolele zilelor noastre și oarecum se teme pentru tentațiile zilelor noastre care ar putea să-i afecteze pe cei doi copii. Fiind conștientă de acest lucru, Dana Rogoz are grijă să le insufle valorile morale de care au nevoie pentru a avea o viață frumoasă și liniștită. 

„Sunt multe tentații și multe zone periculoase pentru copii, la care noi nu am avut acces. Internetul la noi nu exista. Încerc să mă autoeduc, să le fiu un ghid bun. Dacă au niște valori sănătoase din primii ani, sper că vor alege corect.”, mai spunea vedeta, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner Iana Novac
Banner Lena Enache
Banner Amna
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner  carmen grebenisan png
banner caini png
image
actualitate.net
image
actualitate.net