Fetița Danei Rogoz a împlinit 2 ani! De ce surprize a avut parte Lia

Ultima actualizare:

Casa Danei Rogoz e pregătită pentru sărbătoare în acest sfârșit de săptămână, având în vedere că fetița ei a împlinit 2 anișori! Iată cum s-a pregătit actrița pentru marele eveniment de vineri, 20 mai!

Fetița Danei Rogoz a împlinit doi anișori Foto: Arhivă personală
Fetița Danei Rogoz a împlinit doi anișori Foto: Arhivă personală

Dana Rogoz își aniversează fetița! Lia a împlinit doi anișori, iar cum acest eveniment nu putea trece nesărbătorit, actrița s-a pus pe organizat! Dana a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că fiecare aniversare a copiilor ei o prinde plină de emoții, la gândul că aceștia cresc.

Fetița Danei Rogoz a împlinit 2 anișori

Îndrăgita actrița i-a scris un mesaj emoționant fiicei sale și pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia i-a urat cel mai călduros „La mulți ani”. De când a apărut în viața ei și a partenerului ei, regizorul Radu Dragomir, Lia i-a învățat pe cei doi soți ce înseamnă să fie și părinți de fetiță.

La mulți ani, fetița noastră minunată! La 8:46, acum 2 ani, în plin debut și haos al pandemiei, ai venit pe lumea asta să o faci mai frumoasă și mai bună! Am plâns în hohote când te-am ținut prima oară în brațe.

Te-am arătat tatălui și fratelui de la fereastra maternității, ca după alte câteva zile marea întâlnire, marea reuniune a familiei, să se petreacă la ieșirea din spital, în cortul de triaj. Ai adus atât de multă iubire și veselie (..).

Ești o minune, o păpușă de porțelan, o perluță, o mărgică a Universului, o mogâldeață gingașă, parcă desprinsă din povești. Să fii fericită și sănătoasă la trup, la minte și la suflet! Noi vom fi mereu aproape!”,  a scris Dana Rogoz în mediul online, alături de o imagine adorabilă în care apare micuța Lia-Bucuria, așa cum este alintată de către familia ei.

Citește și: INTERVIU Dana Rogoz, despre cele mai grele clipe din viața ei: «Îți trăiești suferința și mergi mai departe»

Cum își sărbătorește Dana Rogoz fetița

Dana Rogoz a dezvăluit că în această zi fetița ei va fi aniversată în familie, actrița pregătind casa de sărbătoare, cu baloane și tot tacâmul, dar și mici surprize pe placul micuței. Ziua următoare, Lia va mai avea parte de o petrecere, de data aceasta alături de un grup de copii.

Actrița s-a declarat emoționată de aniversările copiilor săi, explicând că doar gândul că cei mici cresc o face să izbucnească în lacrimi.

Nu îmi vine să cred că a mai trecut un an. Fetița mea face doi ani, sunt emoționată. Aștept restul familiei să vină, acum facem casa așa, ca de sărbătoare. Azi Lia o să sufle în tort și facem karaoke cu cântece de copii.

Mâine ne mai vedem cu un grup de copii undeva la iarbă verde, mergem să dăm de mâncare animăluțelor. Mă emoționează aniversările copiilor, că timpul trece, totul mă copleșește. (..) I-am făcut cadou o căsuță de e-mail, unde îi scriem din când în când mesaje. Vlad (fratele Liei n.r) e foarte drăguț și s-a transformat de când e fratele mai mare.”, a dezvăluit Dana Rogoz, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt căsătoriți din 2012, iar soții au împreună 2 copii frumoși, care se înțeleg de minune: Vlad și micuța Lia.

Citește și: Dana Rogoz a sărbătorit ziua femeii în sânii goi. Uite-o într-un pictorial de senzație, acoperită cu lalele

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net