Dana Săvuică i-a înnebunit pe tunisieni cu picioarele ei. A hrănit cămilele, a vizitat Medina și s-a bucurat de mâncarea tradițională

Ultima actualizare:

Este o pasionată de călătorii și experiențe inedite în materie de vacanțe, iar primăvara aceasta se încheie frumos pentru Dana Săvuică. Vedeta tv a văzut pentru prima dată Tunisia, frumoasa țară aflată în zona de nord a Africii, cu deschidere la Marea Mediterană. A plecat pregătită: un bagaj plin de ținute și accesorii și mult entuziasm!

Se pare că anul acesta va fi unul surprinzător pentru Dana Săvuică în ceea ce privește experiențele și destinațiile de vacanță. 

Este o împătimită a călătoriilor și a bifat mult locuri interesante prin peisajul lor, dar și prin tradițiile și încărcătura istorică.

A început anul cu o vacanță în India, iar finalul de primăvară a prins-o pe meleaguri tunisiene. Vedeta tv a văzut pentru prima dată Tunisia și a atins cu picioarele și mâinile nisipul fin saharian.

Nu a fost singură, ci însoțită de buna ei prietenă Maria Andrei alături de care, timp de o săptămână, s-a bucurat de tradițiile locale, de mâncarea aromată și gustoasă, de obiectivele turistice impresionante și, bineînțeles, de shopping.

Deși a venit cu un bagaj înțesat de ținute, Dana a atins limita de greutate după ce și-a dat ultimii dinari pe bijuterii și suveniruri.

A prins-o ploaia în Deșertul Sahara

Primele două zile din vacanță le-au petrecut în Deșertul Sahara, unde s-au dat cu ATV-urile, au fost în locul în care s-a turnat celebrul fim Star Wars și s-au plimbat cu dromaderii.

Experiența s-a încheiat cu un moment memorabil: au prins o ploaie zdravănă care le-a udat până la piele! După Sahara, a urmat vizita la Medina și în orașul minune al Tunisiei - Sidi Bou Said. 

"Tunisia e surprinzătoare! Este prima dată când o văd și a fost mereu în lista mea. Deșertul Sahara cu dunele de nisip fin, locul unde s-a filmat Star Wars, plimbarea cu dromaderii și cu ATV-urile, unde ne-a prins ploaia, ceva atâta de rar în aceste locuri! Lucruri foarte frumoase în Medina, suveniruri, obiecte artizanale, haine și bijuterii, papuci din piele fină. Pentru mine această vacanță a fost paradis! Și soare, palmieri, Marea Mediterană, mâncarea aromată, toate într-un melanj unic cu flavor oriental.

Orășelul alb-albastru Sidi Bou Said este perla Tunisiei la care mi-am promis că mă voi întoarce! Îmi place mult că acum există charter direct spre Tunisia, cu un zbor de numai 2 ore și 40 de minute și, gata, am ajuns la soare!", ne-a spus Dana Săvuică.

Vedeta tv se pregătește acum de o altă destinație. Nu la fel de însorită, dar la fel de surprinzătoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net