De ce a ieșit Randi în huiduieli de pe scena de la Beach, Please?! „Ne-am simțit nedoriți” Andrew Tate, surpriza festivalului!

Ziua și controversa la Festivalul Beach, Please! După ce joi Randi a ieșit din scenă în huiduielile publicului, duminică seară, controversatul Andrew Tate, și-a făcut apariția pe scena de la Costinești! 

Joi, 11 iulie 2024, cântărețul Randi a fost protagonistul unui moment foarte neplăcut, pe scena festivalului Beach, Please! din Costinești. 

După doar piese, publicul a început să-l huiduie și să-l fluiere nejustificat. 

Randi a oprit imediat cântarea, crezând că nu este binevenit la festival. 

Artistul a fost total dezamăgit de felul în care a fost primit de publicul de la Beach, Please!, mărturisind că este pentru prima dată, în cei 20 de ani de carieră, când i se întâmplă așa ceva. 

De ce a fluierat, de fapt, publicul de la Beach, Please?! Randi nu a avut nici o vină 

Ulterior, artistul a revenit cu un comentariu pe contul de TikTok, explicând că fluierăturile nu îi erau de fapt adresate lui. 

O persoană din public a leșinat din cauza căldurii și avea nevoie de asistență medicală, motiv pentru care organizatorii au fost cei care au cerut oprirea show-ului.

„Hai să lămurim situația de la Beach, Please. Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm. Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. 

Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu a fost vorba despre ignoranță, ci doar despre o lipsă de comunicare. Vina a fost a celor de la securitate, care ar fi trebuit să vină pe scenă să ne informeze despre ce s-a întâmplat. 

Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris niște mesaje pe telefoane, dar eu nu am cum să vad ce scrie pe telefoanele voastre – care sunt la 50 de metri distanță. Nu a fost vorba de ignoranță.

Noi nu știam dacă să mai continuăm show-ul, simțindu-ne nedoriți pe scenă. Noi suntem oamenii care cântă despre iubire, despre generozitate, toleranță și unitate.

Nu puteți să vă imaginați că nu ne pasă atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Sper că sunt bine cei care au leșinat ieri și sper să vină în continuare la festivaluri”, a spus Randi, într-o filmare postată pe TikTok.

Controversatul Andrew Tate a apărut pe scenă la Costinești, pe muzica lui Salam 

În ultima seară de festival, publicul a avut parte de o nouă surpriză. Andrew Tate, în prezent judecat pentru trafic de persoane și viol, a fost invitat pe scenă de artistul French Montana. 

Controversatul milionar și-a făcut apariția pe scenă pe una dintre celebrele melodii ale lui Florin Salam, fiind primit cu ovații de publicul care era în delir când s-a auzit muzica lui Salam.

Faceți zgomot pentru fratele meu, Andrew Tate. (...) România te iubește, frate”, a strigat rapperul French Montana.

Florin Salam a fost unul dintre artiștii care a reacționat imediat când a văzut  momentul de la Beach, Please!

V-am promis că o să fiu prezent! Vă mulțumesc celor care faceți posibil în România așa frumusețe de festival. Trăiască frații Tate!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net