De ce i se spunea lui Carol al II-lea „Regele Playboy”. Cine a fost Elena Lupescu, femeia care i-a potolit pofta de amor

Viața lui Carol al II-lea a fost dintotdeauna extrem de controversată, plină de aventuri romantice și alte picanterii. Despre tatăl regelui Mihai I se spune că suferea de priapism, ceea ce se traduce prin erecție continuă, și era destul de dotat. 

Viața controversată a lui Carol al II-lea / foto: Arhiva Click!
Viața controversată a lui Carol al II-lea / foto: Arhiva Click!

La vârsta de 16 ani, acesta ar fi fost dezvirginat de către o femeie de moravuri ușoare, și de atunci a suferit de erecție continuă. Astfel, viața lui sexuală a fost mereu un subiect interesant pentru întreaga țară. 

„Regele PlayBoy” al României 

Titulatura de „Regele PlayBoy” i-a fost adusă după ce s-a aflat despre problema cu care se confrunta, mai ales că era un împătimit al amorului. 

Despre dezvirginarea Regelui Carol al II-lea se știe că bunicul său a fost cel care l-a intițiat în emanciparea sexuală, la vârsta de 16 ani, după cum amintește Diplomatul Constantin Argetoianu în Memoriile sale. 

„Prinţului i s-a prezentat o femeie de moravuri uşoare şi după ce au petrecut noaptea împreună aceasta ar fi exclamat: «M-a omorât nene Alecule… de 14 ori şi niciodată mai puţin… de fiecare dată la fel.” — Constantin Argetoianu, „Pentru cei de mâine. Memorii”, 1996.

Prințesa Elena, traumatizată de Carol al II-lea

Această personalitate istorică este recunoscută pentru faptul că nu își putea înfrâna nevoile sexuale și deseori apela la prostituate. 

Prințesa Elena a Greciei și a Danemarcei a fost cea mai afectată de către soțul ei, partidele de amor se transformaseră într-o corvoadă pentru ea. 

„Prinţul Carol era un fenomen al naturii care a traumatizat-o profund pe soţia sa, prinţesa Elena…când o prindea îi ridica fusta-n cap şi-o supunea zi şi noapte în pat sau la repezeală pe un colţ de canapea, îndatoririlor conjugale”, scria Constantin Argetoianu în lucrarea „Pentru cei de mâine. Memorii, 1996”, conform Libertatea.

Viața sexuală a lui Carol al II-lea, monitorizată de serviciile secrete 

Singura femeie care a reușit să-i potolească pofta de amor era Elena Lupescu, amanta sa, care a primit porecla de „Roaiba”. Aveau o viață sexuală extrem de activă, căci până și serviciile secrete o monitorizau. 

„Regele aborda câte o prostituată, o aducea la Palat şi după o şedinţămai scurtă sau mai lungă, îi da drumul cu un bilet de 500 sau 1.000 de lei. La ieşirea din Palat, paţachina era ridicată de agenţii Poliţiei şi dusă la Gavrilă Marinescu care îi mai da 5000 lei şi o ameninţa cu moartea dacă spune ceva.

Cu timpul, Gavrilă organizase şi acest serviciu, înlăturând din drumul regelui libera concurenţă şi presărând străzile din jurul Palatului cu clientele lui. Prin discreţia şi dibăcia cu care îndeplinea acest serviciu, Gavrilă Marinescu şi-a asigurat încrederea Regelui şi permanenţa la Prefectura Poliţiei, cu toate abuzurile pe care le-a săvârşit”, mai scria Constantin Argetoianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net