De ce nu se mărită Lili Sandu cu iubitul tinerel? «E ca și soțul meu! Nu suntem înnebuniți după actul acela!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lili Sandu și Silviu Țolu nu se grăbesc să ajungă la altar! Deși cei doi au un băiețel împreună și sunt, practic, ca și soț și soție la acest moment, ei tot ezită să facă actele. Lili a explicat de ce a tot amână evenimentul așteptat de rude și de prietenii frumosului cuplu.

cub lili sandu png

Frumoasa Lili Sandu (42 de ani) are o relație cu fostul manechin Silviu Țolu din 2015. Cei doi s-au cunoscut la Istanbul, pe vremea când bărbatul făcea research pentru blogul său, iar ea venise în vacanță, cu o prietenă. Silviu Țolu este mai mic cu 12 ani decât iubita lui.

Lili a primit, deja, inelul de logodnă de la Silviu Țolu, însă pandemia le-a cam stricat planurile de nuntă îndrăgostiților. Au tot amânat nunta la nesfârșit!

„E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților”

În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă.

Citește și: Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul! 

Da m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, lua de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!”, a declarat Lili Sandu, pentru Click!

Pe 10 august 2020, Lili Sandu (42 de ani) și logodnicul ei, modelul Silviu Țolu (30 de ani), au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay. Lili a devenit mamă la 40 de ani, atunci când își luase gândul că va mai cunoaște miracolul maternității.

Micuțul a avut darul de a-i uni și mai mult pe cei doi îndrăgostiți, care s-au ocupat împreună de fiul lor, Thomas Jay.

Vezi și: Lili Sandu, dezvăluiri despre clipele grele prin care a trecut după naștere

De ce nu se căsătorește Lili Sandu cu Silviu Țolu

Pe cât de greu pare la început pe atât de strânsă devine relația dintre soț și soție, sau în cazul nostru iubit și iubită. Dar el e ca și soțul meu, chiar dacă nu s-a făcut încă actul acela. Copilul ne unește foarte mult și e o bucurie. Nimic nu ar fi putut să ne ofere așa o bucurie cum ne oferă acest copil”, ne-a mai mărturisit Lili.

Lili Sandu arată foarte bine la 43 de ani și este mai în vârstă cu 12 ani decât logonicul ei, Silviu Țolu. Nu de multe ori lumea a comentat în ce privește diferența mare de vârstă dintre cei doi, însă aceștia nu au luat în seamă bârfele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net