De ce s-au despărțit fetele de la Like One! Ruxi rupe tăcerea: „Nu mai eram compatibile!”

Au apus vremurile în care fetele de la Like One aveau un succes fulminant în mediul online cu filmulețele pline de umor pe care le făceau împreună și le postau în mediul online. Acum cele două au vieți diferite și fiecare merge pe drumul său ales. Prezentă recent în cadrul podcastului „Acasă La Măruță”, Ruxi a vorbit despre motivul destrămării proiectului.

,,Nu ne-am certat, nu mai eram compatibile. Ne doream lucruri diferite. Eu îmi doream foarte mult să excelăm pe partea de muncă, ea își dorea familie și relație și voia să se dedice mai mult acestui lucru și cumva s-au rupt lucrurile între noi pentru că eu voiam una, ea voia alta și nu ne-am mai înțeles. Cumva cred că pe noi două ne-a legat munca, nu neapărat prietenia. Când nu a mai existat legătura de muncă între noi două s-a rupt și relația noastră. Nu am mai vorbit. Sincer chiar m-am gândit la ea în ultimul timp și mă gândeam să o sun. Aș vrea să o sun să văd ce face. Am înțeles că are și doi copii acum”, a spus Ruxi în cadrul proiectului.

Răspuns elegant

În timpul discuției, Cătălin Măruță a decis, cu acordul brunetei, să o sune de pe telefonul său, pe Creața, pentru a afla și punctul său de vedere.

,,Mă bucur de telefon că mai socializez și eu. Chiar am fost prietene și am făcut și treabă super împreună. Viața de mămică este frumoasă dar solicitantă. Ruxi este un om bun care vrea să pară dur și este extrem de ambițioasă. Am două fete acum: cea mică are un an și șapte luni iar cea mare doi ani și șapte luni”, a spus Creața la telefon.

Click! spune

Creața și Ruxi au format timp de trei ani unul dintre cele mai de succes proiecte din online, Like One. Cele două influencerițe au făcut o echipă extraordinară, iar postările și clipurile lor de pe YouTube au adunat o mulțime de vizualizări. Din păcate cele două și-au spus adio în 2021 și în ciuda zvonurilor și a gurilor rele care spuneau că cele două ar fi avut o ceartă monstru, ele au declarat că a fost pur și simplu de  nepotrivire de caracter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net