Delia face praf emisiunea Asia Express de la Antenă: „Am văzut niște oribilități acolo. Îmi e și rușine”

Delia Matache este fan al aventurilor extreme în materie de vacanțe! Vrea să meargă în Asia, însă nu la Asia Express. Solista a făcut praf show-ul de la Antena 1, după ultima ediție care a oripilat-o, pur și simplu! Delia a declarat că are oroare de emisiunile în care ar fi pusă să se dezbrace și să-și arate intimitățile în public!

Delia Matache și soțul ei Răzvan Ciobanu, pe plajele din Seychelles Sursa: Instagram
Delia Matache și soțul ei Răzvan Ciobanu, pe plajele din Seychelles Sursa: Instagram

Delia Matache a vorbit în termeni duri despre emisiunea Asia Express, invitată la podcastul lui Codin Maticiuc. Solista, care este o împătimită de altfel a aventurilor extreme, a văzut aproape toată lumea cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Delia a declarat, însă, că nu ar merge la Asia Express, după ce s-a uitat la ultima ediție a show-ului.

Artista a povestit cu lux de amănunte scena care a oripilat-o, pur și simplu, și care i-a schimbat impresia despre acest show, de mare audiență, chiar din trustul din care face parte.

Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia , în podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc”.

„M-au mușcat doi câini! Am făcut injecții în burtă!”

Solista a adăugat că oricât ar tentat-o o aventură de acest gen, în Asia Expres nu ar merge niciodată să se dezbrace acolo. Pur și simplu, ar refuza scenele!

Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu zvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci!” a mai spus Delia.

Din 2012, Delia Matache este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cei doi fac mai mult vacanțe exotice pe an, în care cheltuie mii de euro. De abia au revenit în România după ce au petrecut două săptămâni de vis în Seychelles. Delia are și un cont separat de Instagram destinat fotografiilor surprinse în călătoriile cu peisaje, locuri inedite, atracții turistice și tipuri de mâncăruri pe care le-a încercat.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net