Dinu Popescu, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, scandal monstru. Se laudă cum întreține relații intime cu minore

Dinu Popescu , de profesie psiholog, a fost ispită în cel mai recent sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, plecând acasă din primele episoade ale show-ului de la Antena 1. Bărbatul s-a trezit recent în mijlocul unor controverse, după o serie de mesaje publicate pe rețelele sociale, în care se lăuda că îi plac foarte mult minorele.

Dinu Popescu a fost ispită la Insula Iubirii (Foto: Arhiva personală)
Dinu Popescu a fost ispită la Insula Iubirii (Foto: Arhiva personală)

Dinu Popescu se recomandă drept psiholog și scriitor. Pe pagina sa de Facebook, a afirmat că are o plăcere vinovată: să întrețină relații intime cu minorele. Dinu Popescu a scris și un roman, intitulat „Playboy”, acolo unde personajul său eponim a vorbit despre experiențele sale sexuale scandaloase.

Nu știu câți mă cunoașteți pe mine, eu nu am nicio problemă să intru în conflict cu nimeni. Îmi plac controversele, am scris un roman numit Playboy, despre toate subiectele controversate din lumea asta, pentru că sunt un om asumat. F***t cu minore, droguri, sex, tot ce oamenii consideră tabu. Deci să încercați să faceți cancel culture sau shaming cu mine pentru chestii de genul ăsta: Băi, mi se rupe p***, ca să vorbesc la nivelul vostru de înțelegere”, a scris Dinu Popescu, potrivit adevarul.ro.

În cartea menționată mai sus, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a susținut că a făcut sex cu minore de 15, chiar 14 ani, pe vremea când avea mai bine de 20 de ani.

Scandalul recent a pornit, de fapt, de la un mesaj publicat de Dinu Popescu despre cunoscutul vlogger Silviu Faiăr, pe care l-a jignit numindu-l dobitoc, fraier și analfabet. Apoi, s-a declarat deranjat de fanii lui Faiăr și a spus că se duce la Poliție.

S-au apucat unii să îmi dea mesaje, mi-a scris unul: te bag în spital. Eu zic mai bine să mă bagi în mă-ta, că cred că intru mai repede acolo. Evident că o să îi fac reclamație la poliție (...) Am făcut și eu sex la viața asta și cu fete de 16 ani și cu fete de 17 ani și n-am nicio problemă cu asta, chiar mă mândresc cu asta. N-am mai făcut-o de pe la 25 de ani, dar dacă tot se indignează fanii lui Fraier (în loc de Faiăr) că se întâmplă asta, păi lăsați, frate, miorele să vină la mine, că ar trebui să mă reapuc. Dacă e vreo minoră de 16 ani aici, text me.”, a scris Dinu Popescu pe rețelele sociale.

Citește continuarea articolului pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net