DJ Harra a ajuns dependentă de picăturile de nas! „E destul de grav. Mi-e frică să mă operez!”

#Exclusiv Click!

DJ Harra, cunoscută drept dj-ița în sânii goi din showbiz-ul autohton, se confruntă cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Vedeta suferă de rinită alergică, fiind dependentă de cinci ani de zile de picăturile nazale. Având în vedere această situație, DJ-ița ar putea ajunge chiar pe masa de operație!

Dana Neacșu, alias DJ Harra, a ajuns dependentă de picăturile nazale. Vedeta umblă mereu cu sticluța de spray nazal după ea, chiar și la evenimentele mondene.

Dana suferă de rinită alergică și, de cinci ani de zile, își administrează zilnic picături nazale, în exces.

DJ Harra: „ Dau patru pufuri într-o nară, pe zi! ”

Dj-ița se teme de o eventuală operație la nas, aceasta fiind una dintre cele mai dureroase intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, dacă Dj Harra își va face curaj să ajungă pe masa de operație, ar putea să scape definitiv de această dependență periculoasă.

Sunt dependentă de picături de nas, nu merg de frica durerii să mă operez la nas. Nu este vorba de deviație de sept. Eu cred că este o rinită alergică, afecțiune care, în timp, s-a acutizat.

Dependența asta, de picături, e groaznică, te alegi cu ea foarte repede. E destul de grav. Eu dau cam patru pufuri într-o nară, în fiecare zi. Este foarte mult, este enorm, mai ales că fac asta de cinci ani, nu de azi, de ieri.

Am zis că, dacă vreodată îmi fac curaj să fac operația la nas, îl și micșorez. Am auzit că e cea mai dureroasă intervenție. Eu nu prea suport durerea. Acesta este și motivul pentru care evit să o fac”, ne-a declarat frumoasa brunetă.

DJ Harra, pe numele său real Dana Neacșu, este un cunoscut DJ de la noi din țară. Bruneta are 39 de ani și s-a născut în Craiova, aceasta fiind absolventă a Facultății de Filologie. Dana a ajuns cunoscută în showbiz drept DJ-ița care mixează în sânii goi.

Medic ORL-ist: „Nu e de joacă cu picăturile!”

Folosirea abuzivă a picăturilor, pentru desfundarea nasului, poate duce la o dependență periculoasă, ce poate afecta mirosul și poate ascunde, în anumite cazuri, alte afecțiuni.

Rinita medicamentoasă (dependența de spray-urile nazale) este cauzată de utilizarea prelungită (mai mult de 5 -7 zile) a decongestionantelor topice, manifestându-se prin congestie nazală, fără rinoree (secreție nazală) sau strănut și anosmie (pierderea mirosului).

 Medicul primar O.R.L, Silvia Jipa, trage un semnal de alarmă! Aceasta îndeamnă persoanele dependente de aceste picături nazale, să le arunce cât mai repede posibil. În caz contrar, cei în cauză s-ar putea confrunta cu grave probleme de sănătate.

Aruncă pe geam picăturile vaso-constrictoare! În caz că sunteți deja dependenți de picături, nu le mai folosiți sub nici o formă o perioadă, ca să-și revină mucoasa nazală.

În mod normal, se administrează doar două pufuri de picături o dată pe zi, pe o perioadă limitată de timp, doar cu prescripția medicului.

Nu e de joacă cu picăturile vaso-constrictoare, pentru că ele trec din mucoasa nazală direct în sânge. Copiii pot intra chiar în comă. În cazul adulților, dacă folosiți multă vreme astfel de picături, acestea pot da tulburări cardiovasculare, tahicardii.

În caz că vă sufocați, puteți urma tratament de substituție, cu altfel de picături existente pe piață, care nu provoca dependență și desfundă destul de bine nasul.

În caz că se distruge mucoasa nazală, prin folosirea în exces a picăturilor pe o perioadă îndelungată de timp, nu se mai poate interveni decât chirurgical”, a declarat Silvia Jipa, medic primar O.R.L, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net