„Doamne iartă-mă, ce e asta frate?” Gabriela Cristea a primit un cadou neașteptat din partea lui Tavi Clonda, de ziua ei de naștere

Gabriela Cristea a împlinit astăzi 50 de ani. Cu această ocazie, Tavi Clonda i-a făcut o surpriză complet neașteptată. Vedeta a crezut că nu vede bine atunci când a deschis cadoul primit de la soțul ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Mi-a luat o tigaie, fii atent!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să sărbătorească momentul aniversar printr-o minivacanță la Paris. Totuși, înainte să își facă bagajele și să dea startul călătoriei, cântărețul și-a luat partenera prin surprindere, oferindu-i un cadou ceva mai.... deosebit.

După ce s-a întors de la filmările emisiunii pe care o moderează, mai exact „Mireasa: Capriciile Iubirii”, prezentatoarea TV a descoperit că soțul ei o aștepta cu o surpriză ce are legătură cu una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

„O poșetă? Ce Doamne iartă-mă ce asta, frate? Ce-i asta, măi iubire? Mi-a luat o tigaie, fii atent! Da, e mișto! Foarte șmecher! Cum să mă bucur că bărbatul meu îmi face cadou tigăi!”, a spus Gabriela Cristea într-un clip video publicat de Tavi Clonda, pe Facebook. 

„Sunt cele mai bune din lume, boss! Sunt toate profi. Material, boss! Vezi că au huse, au frumos! Ți-am luat tot setul! Sunt senzaționale. Eu îți iubesc pasiunile și am grijă să ți le hrănesc. Hai că e bucuroasă!”, a adăugat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere la Paris

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat la Paris de ziua prezentatoarei TV. Cei doi sunt croiți pe distracție și își doresc să se bucure, în sfârșit, de o minivacanță petrecută în doi. După ce au aterizat în aeroportul din Beauvis, cuplul a pornit direct spre inima Parisului cu un taxi, pentru care au plătit 744 de lei.

Deși prețul nu este deloc unul infim, se pare că moderatoarea și cântărețul au preferat confortul și nu s-au uitat la bani, semn că de data aceasta vor să profite la maxim de fiecare moment petrecut împreună în orașul iubirii.

Gabriela Cristea le-a împărtășit fanilor că s-au cazat la un hotel din centrul Parisului pentru a fi aproape de cele mai frumoase obiective turistice, precum Turnul Eiffel sau malurile Senei.

„Am ajuns la Paris, începe aventura pe îndrăgosteală cu soțul de ziua mea. Asta mi-am dorit să fac de ziua mea!”, a transmis Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, traversează o perioadă nu tocmai ușoară
anca turcasiu fb jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
BeFunky collage (42) jpg
adela popescu si radu valcan instagram jpg
banner Dan Negru
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
image
actualitate.net
image
actualitate.net