Doina Teodoru, cu dantura în piuneze după „America Express”! Probleme mari pentru iubita lui Scărlătescu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Actrița Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu au fost una dintre cele mai iubite echipe, din sezonul trecut de la „America Express”. Dacă chef Cătălin Scărlătescu s-a întors cu vreo 10 kilograme în minus după această aventură, Doina a revenit acasă cu probleme mari la dantură. Așa se face că, de o lună, actrița tot bate drumurile la stomatolog.

După ce s-a întors din aventura „America Express”, Doina Teodoru a ajuns de urgență la medicul stomatolog. Aceasta a acuzat probleme cu dantura și, de aproximativ o lună, urmează o serie de tratamente dentare în etape, menite să-i redea zâmbetul strălucitor pe scenă.

Actrița s-a dovedit a fi un pacient cât se poate de disciplinat și a bifat absolut toate programările la dentist, învingându-și teama de durere.

Ce probleme dentare are Doina Teodoru?

Este o pacientă cooperantă, deschisă încă din start către tot ce înseamnă tratament funcțional și estetic al danturii. În cadrul primei ședințe am apelat la un detartraj, AirFlow și periaj, care ne ajută să îndepărtăm inamicii danturii-placa bacteriană și tartrul.

În clipa de față, suntem la partea de odontoterapie-restauratoare, prin care preîntâmpinăm formarea cariilor profunde, ulterior ne vom ocupa și de extracția molarilor de minte”, ne-a dezvăluit medicul stomatolog Radu Iliescu, despre tratamentele pe care le urmează vedeta.

Surprinzătoare a fost întâlnirea cu medicul meu, Radu Iliescu, care cred că este de-o vârstă cu mine! Se vede că este pasionat de ceea ce face, iar asta îmi dă încredere în noua generație de doctori stomatologi. A vorbit cu mine pe toată durata procedurilor, e extrem de comunicativ, pot spune că «It's a match!»”, ne-a declarat Doina Teodoru, în urma uneia dintre vizitele sale recente  la medicul  stomatolog.

Doina Teodoru a beneficiat de o tehnologie de ultimă generație în detectarea cariilor, care poate depista inclusiv problemele ascunse. De altfel, specialiștii ne reamintesc: cariile sunt ușor de tratat în fază incipientă. Devin, însă, o reală problemă dacă tratamentul este amânat.

Diagnodent este dispozitivul cu ajutorul căruia detectăm primul stadiu reversibil al cariei dentare. Dacă problema este tratată corespunzător, reușim să readucem dintele la structura inițială, fără să fie nevoie de freză.

Practic reușim să identificăm cariile încă neactivate din șanțuri și fisuri, precum și pe fețele netede ale dinților, invizibile de altfel cu ochiul liber” , ne-a declarat doctorul Raluca Pascu, fondator al unei clinici dentare.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, un cuplu atipic:„Ne-am cunoscut la Vama Veche"

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile.

„Ne-am cunoscut la mare, în Vama Veche, la o terasă, complet întâmplător. Ne știam amândoi unul pe celălalt, dar nu făcusem cunoștință, niciodată, până atunci.

Am făcut cunoștință, dar nu s-a întâmplat nimic, acolo. Și ne-am reîntâlnit, după câteva luni, la niște petreceri. Și așa am apucat să ne cunoaștem mai bine", a mai povestit actrița, pentru Click!

Între simpatica actriță și chef Cătălin Scărlătescu există o diferență destul de mare de vârstă, mai exact de 17 ani. Actrița are 33 de ani, iar celebrul chef are 50 de ani.

Și ei și-au reparat dinții!

Maria Constantin s-a întors cu datura afectată de la "Survivor" Sursa: Click!
Maria Constantin s-a întors cu datura afectată de la "Survivor" Sursa: Click!

Maria Constantin s-a întors și ea cu dantura în piuneze de la „Survivor”

Maria Constantin (36 de ani) a rezistat doar o săptămână în jungla de la „Survivor”. Cântăreața s-a întors de acolo cu probleme mari în ce privește dantura, dar și părul.

Mai întâi, a fost nevoită să-și schimbe culoarea, din blond în șaten, căci părul era deteriorat total. Ulterior, solista a constatat că are mari probleme și cu dantura, așa că a ajuns de urgență la stomatolog.

În urma unui consult de specialitate, artista a aflat că are nevoie de implanturi pentru mai mulți dinți și măsele deteriorate.

Împreună cu soţul meu ne pregătim cel mai frumos şi mai strălucitor zâmbet pentru nunta noastră! Mai e puțin așa că am apelat la cei mai buni specialişti și la tehnici ultramoderne, pentru tratamente care nu mai au nicio legătură cu practicile pe care le cunoşteam cu toţii, în trecut”, ne-a spus atunci solista.

Maria Constantin și Robert Stoica au o relație de trei ani. Cei doi au decis să se căsătorească vara aceasta, pe 4 august.

Roxana Nemeș, cu dinții în piuneze după aventura din Dominicană Sursa: Instagram
Roxana Nemeș, cu dinții în piuneze după aventura din Dominicană Sursa: Instagram

Roxana Nemeș a pățit-o și ea după participarea la „Survivor”!

Roxana Nemeș (34 de ani) a fost unul dintre concurenții puternici de la „Survivor România” 2021, ediție câștigată de Zannidache. Roxana a ieșit, însă, după numai trei luni din concurs, din cauza problemelor grave de sănătate.

La un an de la experiența “Survivor", Roxana a fost la un consult stomatologic și a aflat că are probleme mari cu dantura, care i-a fost serios afectată de la consumul excesiv de cocos.

Am fost la medic și mi-a făcut planul danturii pe calculator, cu o tehnologie nouă, unică la noi. Au constat că am probleme mari din cauza mâncării de la <Survivor>. Acolo am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții. Am foarte multe probleme de atunci”, ne-a spus solista, care s-a văzut nevoită să-și repare întreaga dantură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net