Ecaterina Ladin și-a botezat băiețelul cu mare fast! Micuțul a avut șase perechi de nași! Actorii din „Las Fierbinți” i-au fost aproape

A fost petrecere mare în familia serialului „Las Fierbinți!” Actrița Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din îndrăgitul serial de la Pro TV, și-a botezat cel de-al treilea băiat cu mare fast. Aproape toți colegii actori din serial au venit la botezul micuțului Roman Cassian și s-au distrat pe cinste!

Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din „Las Fierbinți” și-a botezat cel de-al treilea copil, pe Roman Cassian, cu mare fast, alături de mai toți actorii din serial, care nu au ratat evenimentul. 

Micuțul Roman Cassian este cel de-al treilea băiat al actriței din „Las Fierbinți” și al soțului ei, Laurențiu Ladin, și a fost din cale afară de cuminte în timpul slujbei de botez. Băiețelul a fost internat în spital de Paște, cu diagnosticul de bronșiolită și pneumonie, dar s-a vindecat acum complet, iar la petrecerea de botez a fost în formă maximă.

Botez cu 100 de invitați și 6 perechi de nași!

Actrița a organizat o petrecere pe cinste, cu peste 100 de invitați pentru fiul său. La botez au venit aproape toți colegii din serial, familia actriței din Chișinău, dar și cea din București, iar petrecerea a ținut până în zori, atmosfera fiind întreținută de trupa Provincialii, care s-a dezlănțuit pe scenă.

Micuțul Roman Cassian a avut nu mai puțin de 6 perechi de nași pentru acest eveniment special din viața lui, anunță Pro Tv. 

Cum a ales Ecaterina Ladin numele celui de-al treilea copil?

Ecaterina Ladin a decis ca mezinul familiei să poarte două prenume, Roman Cassian, unul dintre ele fiind cel al nașului, iar cel de-al doilea nume se afla pe lista actriței încă de când a adus pe lume primul ei băiețel. 

„Roman Cassian l-am numit pe mezinul familiei. Roman am ales pentru că ne-am dorit să aibă un nume cu <<R>>, așa cum și ceilalți doi au această literă în numele lor. 

Cassian era un nume pe care îl voiam încă de la primul născut. Iată că nu a fost nici la al doilea și, probabil, de asta a venit și al treilea copil, să nu rămână numele nepus. Și pentru că nimic nu e întâmplător, Roman este și numele nașului nostru”, a povestit Ecaterina Ladin, pentru Viva.

Actrița din „Las Fierbinți” și soțul ei, Laurențiu Ladin, mai au încă doi băieți: pe Theodor ( în vârstă de 3 ani) și pe Marcu ( de 8 ani). Actrița, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară, pe 11 decembrie 2023. 

Rolul Dalidei din serialul „Las Fierbinți”, de pe PRO TV, a fost cel care i-a adus faima, iar acum vedeta este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net