Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre colegii ei. Ce a spus despre Mirela Oprișor și Anca Dumitra: „Nu am niște relații foarte...”

Dalida din serialul românesc de succes „Las Fierbinți” și-a deschis sufletul în fața celor de acasă în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. Ecaterina Ladin, pe numele său real, actrița de la ProTV a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu ceilalți colegi, și a vorbit și despre relația ei cu restul colegilor.

Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre relația cu colegii de platou / foto: social media
Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre relația cu colegii de platou / foto: social media

Actrița interpretează rolul unei secretare și expune astfel realități întâlnite în rândul persoanelor care se află în slujba cetățenilor. Ce mărturisiri face Ecaterina Ladin despre serialul „Las Fierbinți” și personajul său. 

Ecaterina Ladin: „De cele mai multe ori, ne întâlnim la costume”

Dalida a recunoscut că are o relație bună cu toți colegii ei, însă nu petrec foarte mult timp împreună, deoarece unii dintre ei au platouri de filmări separate și se intersectează deseori la costume. A creat conexiuni puternice cu Mirela Oprișor, Anca Dumitra, Gigi Ifrim sau Leonid Doni, menționând că se înțelege destul de bine și cu restul actorilor. 

„O zi, pe platourile de filmare, începe foarte devreme. Nu ne prea întâlnim cu toții pe platou, pentru că avem plot-uri diferite de filmat. Normal, atunci, că cele mai strânse legături le-am dezvoltat cu Mirela Oprișor, Anca Dumitra, Gigi Ifrim sau Leonid Doni. Asta nu înseamnă că nu am niște relații foarte frumoase cu ceilalți. Avem secvențe unde filmăm împreună, pentru că există niște personaje de legătură între găștile noastre, dar care nu sunt foarte dese. De cele mai multe ori, ne întâlnim la costume. Unii vin, alții pleacă. Ne salutăm și ne întrebăm, pe fugă, una, alta. De 1 Decembrie, însă, suntem cu toții și este o energie fabuloasă. De asta, de ani de zile, episoadele de Ziua României fac senzație.”, a mărturisit Ecaterina Ladin, într-un interviu viva.ro

Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre personajul pe care îl interpretează - secretare Dalida 

Au trecut mai bine de 12 ani de când actrița interpretează rolul secretarei Dalida și a vorbit despre personajul ei, și dacă ar schimba, sau nu, ceva la el. 

„Pe Dalida o cunosc foarte bine, acum. La început, aveam puține informații despre ce face o secretară în primărie. Am aflat, ulterior, că face și treabă bună, și treaba altora, și tot felul de tâmpenii. Bine, nu toate secretarele… doar Dalida. (râde) Îmi place că încearcă să fie cât se poate de corectă, chiar dacă îl acoperă, mai mult de cât ar trebui, pe Vasile.

O face pentru binele comunității, doar. (râde) Cred că își caută cam mult iubirea vieții și tânjește prea mult după măritiș, dar ăsta e farmecul ei. Nu aș schimba nimic la ea. E veselă, când trebuie. E serioasă, când e nevoie. Și Dalida e colorată tot timpul. Ce să îți dorești mai mult? E o bomboană de fată.”, a adăugat aceasta, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net