Cine sunt stiliștii români care au creat look-urile concurenților la Eurovision

Eurovision 2022 a fost marcat de controverse și scandaluri, iar nu toți au fost mulțumiți de faptul că Ucraina a câștigat competiția de anul acesta. Un lucru este însă cert. Concurenții care au urcat pe scena din Torino au avut look-uri impecabile, iar ținutele lor au fost impecabile, până la cel mai mic detaliu. 

delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
Delegația stiliștilor români la Eurovision

Din echipa celor care s-au ocupat de coafurile participanților la Eurovision 2022 au făcut parte și români tineri, talentați și dornici de afirmare! 

Ioana Todoran și Sergiu Popa, hairstyliști din Cluj-Napoca, au făcut parte din echipa de specialiști internațional care s-au aflat în backstage și au creat coafurile artiștilor care au urcat pe scenă în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume. Ambii sunt tineri, dar au deja realizări remarcabile în branșa din care fac parte. 

Sergiu Popa a fost ales câștigător al competiției de anul acesta „Show Us Your Style: Then and Now!”, devansând specialiști din întreaga lume. El a impresionat juriul cu două creații inspirate de moda anilor 80, coafuri care au demonstrat abilitatea sa de a crea look-uri adaptate priopriei sale viziuni creative. La fel s-a întâmplat și cu Ioana Todoran anul trecut, ea câștigând competiția din 2021.

stanga
dreapta
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 1 jpeg
stilisti romani eurovision 11 jpeg
stilisti romani eurovision 9 jpeg
stilisti romani eurovision 8 jpeg
stilisti romani eurovision 7 jpeg
stilisti romani eurovision 6 jpeg
stilisti romani eurovision 5 jpeg

Echipa de stiliști români care au participat la Eurovision a fost formată din Cristi Pascu și Emilia Pascu, George Soare, Claudia Chițu, Liliana Higiu, Mădălina Soare, Mirela Constantin.

Cofurile reprezentanților Estoniei, Islandei, Elveției, Portugaliei și Serbiei la Eurovision au fost realizate de către echipa de stiliști români, care se bucură nespus că a avut ocazia să-și demonstreze talentul la un nivel atât de înalt. 

Ediția de anul acesta a competiției Eurovision a fost marcată de scandaluri, după ce mai multe țări și-au manifestat nemulțumirea. Șase dintre țări nu și-au putut exprima votul, între care și România. Cu toate acestea, concursul a fost unul formidabil, din cadrul căruia nu au lipsit melodiile emoționante, însă nici cele pline de energie! Ucraina a câștigat cu o melodie devenită imn împotriva războiului pe care Vladimir Putin l-a declanșat în țara condusă de Volodimir Zelenski. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png