Elena, primele declarații despre nunta cu Bubu Cernea: «Îi mulțumesc Domnului pentru tine»

Bubu Cernea s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu aleasa inimii sale, actrița Elena Mogîldea. Nunta a fost una desprinsă din povești, iar ceremonia s-a desfășurat într-un cadru de vis. Proaspăta soție a toboșarului a făcut prima declarație despre cea mai fericită zi din viața ei. 

Bubu Cernea și Elena au avut o nuntă de vis
Bubu Cernea și Elena au avut o nuntă de vis

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit joi, 9 iunie, în mijlocul naturii, într-un peisaj desprins parcă din basme. Mireasa a purtat o rochie roz pal, care i-a venit ca turnată, iar Bubu nu ales clasicul costum, ci a avut o ținută relaxată, compusă dintr-o pereche de blugi, un tricou și un sacou. 

La scurt timp după nuntă, Bubu Cernea a scris un mesaj în care și-a exprimat fericirea pe care a resimțit-o în ziua cea mare. 

  „M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”. 

Nici Elena nu s-a lăsat mai prejos și a scris pe pagina personală de Instagram câteva rânduri de aprieciere pentru părinții bărbatului care i-a devenit soț. Actrița le-a mulțumit Crinei Mardare și lui Mihai Cernea pentru modul în care și-au crescut și educat fiul. 

Citește și: Nuntă mare în showbiz! Bubu Cernea s-a însurat

„Îi mulțumesc Domnului pentru tine, Bubu Cernea, soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții! A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături! Vă mulțumesc, Crina Mardare și Mihai Cernea că ați crescut un băiat atât de minunat!", au fost cuvintele Elenei. 

Vezi și: Cât de frumoasă este iubita lui Bubu Cernea

La nunta lui Bubu au participat foștii colegi din Lala Band

La nunta celor doi au participat nume importante din industria muzicală, precum și prieteni vechi ai lui Bubu. Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu, Alina Erimia au fost doar câteva dintree vedetele care au petrecut de cuplu. 

Bubu Cernea (28 de ani) a participat de mic la Eurovsion junior și a continuat să cânte la tobe, așa cum a făcut-o și în trupa LaLa Band. După ce s-a încheiat serialul a fost toboșar în emisiunea „Roata norocului”, de la Kanal D. Artistul aree o agendă încărcată și a bifat colaborări cu Irina Rimes, dar și cu Alina Erimia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net