Eliza și Cosmin Natanticu au plecat în vacanță. Ce destinație au ales: „Ne place foarte mult aici!”

#Exclusiv Click!

Eliza (33 de ani) și Cosmin Natanticu își trăiesc iubirea ca doi adolescenți! Cei doi sunt împreună de 13 ani, iar de patru ani de zile, au decis că trebuie să își ducă relația la un alt nivel și anume...să se căsătorească. Contactată de Click!, blondina ne-a mărturisit că se bucură foarte mult de faptul că au plecat pentru câteva zile în vacanță, în Bulgaria.

Cosmin Natanticu și-a dus soția în concediu și nu oriunde...ci la un resort de lux din Bulgaria, timp de o săptămână! Cei doi au ales să fugă, pentru o perioadă scurtă de timp, de probleme, și să se bucure de soare, liniște și valurile înspumate ale mării din acest sezon estival.

„Săptămâna asta sunt în vacanță cu Cosmin. Ne deconectăm puțin și noi, merităm asta pentru că am muncit tot anul. Am plecat pentru cinci zile, la plajă, în Bulgaria. Atât vom sta. Ne place foarte mult aici, vremea este super, numai bună de plajă. Chiar suntem norocoși că am prins o astfel de vreme.

Nu am venit cu nașii noștri de cununie (Mihai Bobonete și Cătălina – n.r), în vacanță, suntem doar noi doi. Vineri o să ne întoarce la București, dar până atunci ne bucură, de orice moment petrecut aici, pentru că este foarte fain. Mâncarea este bună, cazarea la fel, plus că așteptam de mult o vacanță”, a declarat Eliza Natanticu în exclusivitate pentru Click!

Click! spune

Eliza Natanticu este de profesie actriță și cântăreață, iar la ora actuală se bucură de popularitate. Blondina a participat, în trecut, alături de soțul său, Cosmin,  la show-ul „Asia Express”, de la Antena 1, unde a reușit să ajungă în vizorul publicului. Însă, până să colaboreze cu trustul Intact, Eliza a participat în 2016 și la concursul „X Factor”, unde le-a arătat tuturor ce voce impecabilă are.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net