Esteticianul preferat al vedetelor, apariție de 7 stele la petrecerea Viva! Dr. Auday-Al Ahmad nu a trecut neobservat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Printre atâtea dive cu fel și fel de rochii, care mai de care mai pompoase și mai sexy, nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos! Esteticianul preferat al vedetelor, Dr. Auday Al-Ahmad, nu a lipsit de la petrecerea Viva! și ne-a mărturisit chiar că și-a făcut pe comandă ținuta pentru seara cea mare. De asemenea, Dr. Auday a lămurit și situația legată de bârfele care îi au în prim plan pe el și Bianca Drăgușanu. 

Petrecerea VIVA! 25 de ani a fost unul dintre cele mai luxuriante evenimente ale acestei veri, cu ocazia celebrării celei de-a 25-a ediție, marcată cu un party de zile mari. Nume celebre din showbiz și-au făcut apariția, printre care și medicul estetician al vedetelor, Auday Al-Ahmad. Acesta nu a venit de unul singur, ci însoțit de o domnișoară frumoasă și elegantă. Aflați identitatea acesteia din rândurile de mai jos. 

Auday Al-Ahmad, una dintre cele mai elegante apariții masculine 

Medicul estetician în mâinile căruia își plasează frumusețea nenumărate vedete din România s-a făcut remarcat prin prisma vestimentației sale. Auday Al-Ahmad a luat în serios conceptul inedit -„Stunning Silver Gala 25”, și astfel a venit la petrecere purtând un costum realizat special pentru acest eveniment. 

„A fost o petrecere foarte reușită, toată lumea s-a îmbrăcat impecabil și m-am bucurat să văd distracție și o organizare pe cinste. Pentru acest eveniment mi-am făcut special pe comandă un costum de culoare albastru închis”, a spus dr. Auday Al-Ahmad, pentru Click.ro.

Costumul realizat pe comandă / foto: Click!
Costumul realizat pe comandă / foto: Click!

Auday Al-Ahmad, însoțit de o tânără misterioasă

Esteticianul preferat al vedetelor Dr. Auday Al-Ahmad nu a venit singur la petrecere, ci însoțit de o frumoasă domnișoară. Dar nu vă alarmați, nu este vorba de noua iubită a esteticianului, ci doar despre o colegă cu care lucrează în cadrul clinicii pe care o deține în București  - „Flawless Clinic”. 

Dacă tot am ajuns la capitolul „femeia din viața” medicului Auday Al-Ahmad, s-a tot speculat în presă faptul că acesta și Bianca Drăgușanu ar avea o relație mai mult decât profesională. Contactat de Click!, esteticianul preferat al vedetelor a negat cele zvonite și chiar a ținut să lămurească situația. 

„Mulțumesc că m-ați contactat. Eu nu am nimic de ascuns. Între mine și Bianca Drăgușanu este doar o relație profesională și nimic mai mult. Probabil că toată lumea știe că ea este imaginea clinicii mele, Flawless și este perfect normal să fim văzuți împreună și să avem proiecte împreună. În viața mea nu există nicio femeie, momentan, și toate domnișoarele care apar lângă mine, în diverse circumstanțe, sunt fie prietene, fie femei cu care eu colaborez pe plan profesional. Eu și Bianca avem și un proiect de mare anvergură de care veți afla la momentul potrivit”, a declarat Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru click.ro. 

Cine este Auday Al-Ahmad, medicul estetician renumit în rândul vedetelor 

Auday Al-Ahmad este un medic rezident de 29 de ani, de origine iordaniană, ce activează pe ramura de chirurgie plastică-estetică. A terminat facultatea de medicină Titu Maiorescu din București în anul 2020 și profesează în România, beneficiind de locurile special alocate pentru medicii rezidenți de altă naționalitate. 

Alegerea potrivită a medicului estetician este extrem de importantă atunci când vine vorba de intervenții de înfrumusețare, iar Auday Al-Ahmad este arhicunoscut și apreciat pentru „operele sale”, nu puține fiind vedetele care aleg să se lase în mâinile lui pentru diverse intervenții care le ajută să se mențină într-o formă de zile mari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net