Fiica Liviei Graur, mare microbistă! Face tenis, dar adoră fotbalul! Cine este fotbalistul ei preferat de la Națională? „Vrea s-o duc în Spania la meciurile lui Real Madrid”

#Exclusiv Click!

Renata, fiica Liviei Graur, a urmărit cu nesaț toate meciurile României la Euro 2024. Fiica prezentatoarei de la Prima TV ia lecții de tenis la Baza Ion Țiriac și este o microbistă înfocată. Are și un jucător preferat de la Națională, alături de care s-a pozat recent. 

Livia Graur (38 de ani) are o fiică pasionată de sport. La 10 ani, Renata ia lecții de tenis la Baza Ion Țiriac și își dorește să devină o tenismenă de succes. 

Micuța însă adoră și fotbalul, de aceea nu a scăpat un meci de la actualul Campionat European. Renata are și doi jucători favoriți la echipa Națională și a avut ocazia să se și pozeze cu ei la meciul cu Bulgaria. 

Livia Graur: „Renata îi admiră pe Florinel Coman și pe Radu Drăgușin”

„Renata este extrem de pasionată de fotbal! Este o microbistă înfocată, urmărește îndeaproape ce se întâmplă in lumea fotbalului. Nu a ratat niciun meci al Naționalei, iar pe unele chiar am avut șansa să le vedem de pe stadion

Nu sunt eu neapărat o fană a fotbalului, dar, de voie-de nevoie, am ajuns cu ea la mai multe partide. Mai mult, a avut norocul să-i și cunoască pe membrii echipei naționale a României. Este alături de întreaga echipă, dar cel mai mult îi admiră pe Florinel Coman și pe Radu Drăgușin”. 

„Renata este fană Real Madrid”

„Renata mi-a umplut toată casa cu chestii de fotbal, iar televizorul stă mereu pe fotbal. Cumva a fost dezamagită că ne-a înfrânt Olanda, dar totuși a fost mândră că am ajuns în optimi. 

Ca echipă, este fană Real Madrid, drept care dorința ei cea mare este să meargă în Spania la meciurile Realului. Este următoarea vacanță pe care o am în vedere.

Îi plac Bellingham, Mbappe și Messi. Are o colecție întreagă de tricouri și de mingi. Pe unde mergem, cumpărăm chestii legate de fotbal.

Și eu țineam pe vremuri cu Dinamo, pentru că acolo am copilărit. Mergeam la meciuri, Am făcut atletism acolo, am învățat să înot”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

Renata, fiica Liviei Graur, împlinește în luna august 11 ani și vrea să calce pe urmele Simonei Halep. Fiica prezentatoarei de la Prima TV face tenis de performanță de peste un an de zile la Baza Ion Țiriac. 

„Ea continuă cu tenisul, e la lecții zi de zi și, din luna august, va intra în cantonament. Curând va intra și în competiții. Simona Halep este preferata ei”, ne-a mai spus Livia Graur. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net