Fiica lui Ioniță de la Clejani, pe masa de operație! Ce a pățit Ramona Manole

#Exclusiv Click!

Ramona Manole (32 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este încercată greu de soartă. Cântăreața de muzică de petrecere ne-a mărturisit, în exclusivitate, că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional și medical din cauză că este nevoită să ajungă săptămâna viitoare pe masa de operație.

„Sunt puțin tristă în interiorul meu din cauză că urmează să intru săptămâna viitoare în sala de operație și nu pentru ceva de frumusețe ci pentru o operație chirurgicală. Am pietre la fiere și trebuie neapărat să mă operez. Am încercat tot felul de metode să scap de ele dar nu funcționează. Săptămâna viitoare am programare să mă operez. Am niște dureri și înțepături groaznice, plus o stare de greață puternică în corp…ce mânânc nu-mi priește absolut nimic”, a spus Ramona Manole pentru Click!

O mamă mândră

Artista ne-a mai mărturisit că, de multe ori, când nu mai poate își ia energia pozitivă de la fetele sale pe care le crește singură cu mult devotament. Astfel, că recent fiica sa cea mare a reușit să îi aducă o mare bucurie în suflet:

„În rest sunt toate bune și frumoase. Momentan mă bucur tare mult că am început activitatea muzicală și că mai nou o iau și pe fata mea cu mine la evenimente unde cântă și ea alături de mine. Pentru mine este o mare bucurie că am reușit să-mi ating un visul important și anume acela să cânt cu una dintre fetele mele”.

Click! spune

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a recunoscut-o! Bruneta a avut, până în prezent, o viață plină de griji și probleme. În acest moment, artista are trei copii pe care îi crește singură. Ramona Manole a făcut foarte multe sacrificii pentru cei mici. Din cauza banilor, aceasta a ales să cânte, pentru o perioadă de timp, pe străzile din Anglia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fulger trasnet foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net