Fiica regretatului Vadim Tudor se „bate” pentru fotoliul de primar cu băiatul lui Cristian Piedone: „Sunt în focuri cu campania electorală!”

#Exclusiv Click!

Lupta politică pentru fotoliul de primar a început pentru toți candidații partidelor care vor să fie la conducerea unei primării după alegerile de pe 9 iunie. Printre candidații care vor să ajungă la Primăria Sectorului 5 al Capitalei se află și Lidia Vadim, fiica regretatului polician Vadim Tudor, dar și Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Piedone, actualul primar al Sectorului 5 ce candidează acum pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Contactată de Click!, Lidia Vadim se arată destul de optimistă privind decizia sa de a candida pentru postul de primar al Sectorului 5.

„Da, o să candidez la Primăria Sectorului 5, pentru scaunul de primar. Vreau să ajung ca tata. Eu m-am înscris în partidul AUR, m-am înscris de anul trecut, din luna septembrie. Acum sunt în focuri cu campania electorală”, ne-a spus fiica regretatului Vadim Tudor.

De asemenea, nici fiul lui Cristian Pedone nu se lasă mai prejos privind campania sa electorală mai ales pe rețelele de socializare.

„E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belşug şi vitalitate. Mi-am depus candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranţa că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte şi să-l modernizeze”, a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

Sărbători în tihnă

După decesul celebrului său tată, Vadim Tudor, de pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, Lidia, sora dar și mama sa au rămas fără stâlpul familiei, însă acest lucru nu le-a împiedicat să lupte în continuare pentru binele dar și pentru numele familiei lor.

„De Paște o să stăm acasă...cu familia. De gătit gătește mama de toate iar eu cu sora mea o mai ajutăm. O să mergem și la Biserică. Sperăm săptămâna aceasta să ajungem și la Biserica și vineri și duminică. În general noi merge destul de des, la Biserică, duminica, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou”, a conchis pentru Click!, Lidia Vadim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Trupa Talisman a fost formată din Alin Oprea și Tavi Colen foto Click!
image
image
image
image
image
image
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net