Florin Călinescu, diagnosticat cu o boală cumplită. «Intri într-un malaxor al destinului»

Ultima actualizare:

Simpaticul Florin Călinescu a dezvăluit cum a aflat că suferă de o boală cumplită. „Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii”, a precizat cunoscutul om de televiziune.

Florin Călinescu, detalii cumplite despre momentul când a aflat că este bolnav
Florin Călinescu, detalii cumplite despre momentul când a aflat că este bolnav

Cum a aflat Florin Călinescu că este bolnav

În urmă cu aproape trei ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele. Recent, vedeta a detaliat acest cumplit episod din viața sa. Actorul a povestit că totul a pornit de la o simplă consultație la care a mers pentru că îl deranja ceva la nas. 

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

„Intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

După ce a fost diagnosticat cu această boală cumplită, fostul jurat de la Românii au Talent a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli, scrie Cancan.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”, a precizat actorul.

Florin Călinescu: „Vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva”

Din fericirea, povestea lui Florin Călinescu are un happy end. Îndrăgitul om de televiziune a învins boala. Cu umorul său caracteristic, el a detaliat modul în care a aratat timp de câteva luni.

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mărturisit Florin Călinescu.

Florin Călinescu a împlinit, luna trecută, vârsta de 66 de ani. Cel mai recent, cunoscutul prezentator a putut fi urmărit în emisiunea Florin Călinescu Show, difuzată pe Prima TV. Înainte de această aventură, actorul a fost jurat la Românii au Talent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net