Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie! De ce nu vrea ca fetele să îi calce pe urme: „E o teamă...”

Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) și soția sa Cristina Sima Dumitrescu au o frumoasă familie de mai mulți ani. Cei doi sunt împreună din 2010 și au două fiice minunate. Florin Dumitrescu a dezvăluit însă recent că își ține fiicele departe de bucătărie! Iată de ce nu vrea juratul de la MasterChef ca fetele să îi calce pe urme.

banner chef florin dumitrescu

Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie

La acea vreme, Cristina era jurnalistă și a mers la restaurantul unde lucra Florin pentru a scrie un articol despre el. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ei, iar din prima clipă, Florin s-a simțit atras de ea. Astfel, au început să comunice prin intermediul rețelelor sociale, menținând o relație discretă timp de două luni, până când Florin a luat inițiativa și i-a cerut numărul de telefon. S-au îndrăgostit, iar de atunci sunt de nedespărțit. În iunie 2013, cuplul a devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Ava, care are acum 11 ani. Doi ani mai târziu, familia s-a mărit cu încă o fetiță, Mia, care are acum 9 ani.

Fetițele lui Florin Dumitrescu, Ava și Mia, de respectiv 9 și 11 ani adoră pastele făcute de tatăl lor

Cum fetele sunt mari, evident fiecare are curiozitățile sale. Mulți oameni de întreabă dacă nu cumva măcar una dintre ele vrea să îi calce pe urme marelui chef. Florin Dumitrescu din urmă, însă, se declară temător și spune că nu ar vrea ca fetele să îl moștenească pentru că este o pasiune ce implică multe cheltuieli.

Fetele mele încă sunt micuțe. Încercăm să ajungem în punctul de a aprinde aragazul. E o teamă. Mi-e și frică să le prindă pasiunea asta. E o pasiune care costă foarte mulți bani. Mă gândesc și dacă vreuna dintre ele își va dori să gătească cine știe ce carne de crocodil, să mă chinui să o aduc. (râde) Va veni momentul în care va trebui să gătim împreună. Momentan încerc să le responsabilizez cu alte treburi ale casei. Spălat vase, pregătit bucătăria pentru gătit, pus masa, ridicat masa, să ajungem să gătim ușor-ușor”, a spus Florin Dumitrescu, pentru Unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dragoș Dolănescu
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
foto colaj insta jpg
cristi borcea operatii 3 jpg
banner dragos bucur png
julia fox profimedia jpg
KIM KARDASHIAN INSTA jpg
Banner Julia Chelaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net