Florin Piersic și-a expus viața într-o carte. Marele actor al României, dezvăluiri neașteptate: „Pe toți i-am iubit!”

La insistențele apropiaților și a persoanelor iubite, Florin Piersic și-a călcat pe inimă și a rememorat trecutul său. Nu oricum, ci într-o manieră demnă, alegând să scrie o carte care prezintă povestea vieții sale: „Viața este o poveste.”

Marele actor Florin Piersic / foto: Arhiva Click!
Marele actor Florin Piersic / foto: Arhiva Click!

Recent, marele actor a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să-și expună pe tavă întâmplările care i-au marcat existența, fie ele plăcute sau neplăcute. Descoperă toate mărturisirile actorului, în rândurile de mai jos. 

Florin Piersic nu ar da timpul înapoi 

Cu toate că are o viață demnă de scenariile filmului, Florin Piersic mărturisește că decizia de a-și scrie povestea vieții sale a fost luată la îndemnul prietenilor și al apropiaților. 

Nu m-aș reîntoarce în nicio perioadă. Eu nu pot să mă întorc într-o altă perioadă a vieții mele pentru că m-am întors deja. De fiecare dată când am scris, pentru că mi-a venit într-o zi, la îndemnul colegilor, prietenilor mei, oameniilor care sunt în jurul meu, și sunt destul de mulți, care mi-au zis că mie îmi place să povestesc, că nu îmi tace gura, că am întâmplări, am cunoștințe, am oameni pe care i-am întâlnit, pe care i-am văzut, pe care nu i-am cunoscut poate personal, dar mi-a făcut plăcere să îi văd, să mă întâlnesc cu ei. Astfel că m-au întrebat de ce nu scriu”, a declarat emblema teatrului și filmului românesc, într-un interviu ego.ro

„Viața mea este foarte fragedă”

Deși de curând a lansat o carte, Florin Piersic nu dorește să se autointituleze și autor, considerând că el este doar actor. La cei 88 de ani, spune că nu este genul de persoană care să rememoreze trecutul, el alegând să trăiască în prezent. 

„Le-am spus că nu sunt eu de scris. Am zis că eu nu sunt autor. Eu sunt actor. Eu știu care este profesia mea. Profesia mea este asta, de actor. Autor de carte e greu, trebuie să fii un om extraordinar ca să poți să scrii. Am cunoscut scriitori excepționali. Nu vreau să îi enumărm acum, dar toată lumea îi știe pentru că ei au făcut deliciul tinereții mele și al maturității mele, chiar și ale bătrâneții mele. Pentru că pe toți i-am iubit, le-am citit cărțile. 

Ca să revin la întrebarea ta, dacă m-aș întoarce înapoi. N-am cum să mai fac chestia asta pentru că nu vreau să spun ce vârstă am. Cu toate că lumea știe. Vârsta mea este foarte fragedă. Am 88 de ani. Sunt mândru că totuși, din generația mea, sunt unul dintre singurii care am putut cât de cât să mă bucur de ceea ce se întâmplă încă cu mine. Nu mă întorc în timp decât cu gândul și cu întâmplările pe care le am. Am o singură calitate mare. Am memorie”, a conchis Florin Piersic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net