Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca la București cu avionul SMURD

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, va fi transferat marți seară, cu un avion al SMURD, de la Cluj-Napoca la un spital din București, la cererea familiei, scrie adevărul.ro. Amintim că actorul a suferit duminică, 5 mai, în prima zi de Paște, o intervenție chirurgicală la Institutul Inimii din Cluj.

Florin Piersic Foto: Facebook
Florin Piersic Foto: Facebook

Florin Piersic, transferat la Institutul Matei Balș din București

Deși medicii din Cluj Napoca au anunțat, marți după-amiază, că actorul este în stare stabilă, după operația pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, se pare că acum s-a decis transferarea sa la Institutul Matei Balș din București.

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, familia lui Florin Piersic ar fi decis transferarea actorului, marți seara, la un spital din Capitală, pentru a continua tratamentul cu antibiotice și pentru proteza de la picior. Florin Piersic va fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca, de avionul SMURD, în jurul orei 20:30 și va fi adus la Aeroportul Băneasa din București, de unde va fi preluat de o ambulanță și va fi transportat la spital, unde urmează să fie internat în secția de Terapie Intensivă.

Florin Piersic a fost operat de Paşte

Florin Piersic a suferit, pe 5 mai, o intervenție de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea. „Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", declara, marţi, pentru Agepres, managerul Institutului Inimii Florin Crişan.

Florin Piersic a fost operat duminică, de Paşte, la Institutul Inimii de la Cluj-Napoca. Medicii au constatat că o infecţie pornită de la genunchi se extinsese în zona stimulatorului cardiac. În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost internat la jumătatea lunii trecute la spitalul militar. 

Florin Piersic s-a simțit rău în timpul unui spectacol

Reamintim că Florin Piersic a fost operat de urgenţă, după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol la Cluj Napoca. După terminarea piesei, titanul cinematografiei românești, a ajuns pe mâna medicilor, care i-ar fi găsit o infecţie, în zona genunchiului. 

Actorul a fost investigat pe diferite secţii din cadrul Spitalului Militar. În cele din urmă, i s-a descoperit o infecţie gravă şi a fost operat la același genunchi la care mai suferise o intervenţie în urmă cu cinci ani. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net