Fostul fotbalist al Stelei este în culmea fericirii! Cristi „Dodel” Tănase a devenit tătic. Prima poză cu bebelușul

Bucurie mare pentru Cristi „Dodel” Tănase! Fostul fotbalist al Stelei este tătic de fetiță. Soția sa, Adina Maria, a postat prima poză cu bebelușa adorabilă a cuplului.  

Cristi Tănase, fostul fotbalist al Stelei, este în culmea fericirii! „Dodel” a devenit tătic, pentru prima oară. 

Soția fostului jucător de fotbal, frumoasa Adina Maria, a născut, zilele trecute, mai precis pe 10 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Proaspăta mămică a postat, pe rețelele de socializare, prima poză cu bebelușa, chiar de la maternitate. 

„10.03.2024. Totul”, a scris partenera de viață a fostului fotbalist la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cristi Tănase și Adina Maria nu au dezvăluit încă numele fetiței lor.

Adina Maria, de profesie make up artist, și fostul fotbalist și-au unit destinele în toamna anului trecut, moment în care bruneta a anunțat că este însărcinată cu primul lor copil. 

cristi tanase beat, pe jos in holul blocului FOTO Digi Sport jpg

Cristi Tănase, lăsat de soția însărcinată căzut în fața ușii, cu dinții sparți

Cristi Tănase (37 de ani) a ieșit de trei ori campion al României cu FCSB, echipa lui Gigi Becali, și are la activ 40 de meciuri pentru echipa națională.

În ultima perioadă însă, fotbalistul a avut mari probleme cu legea. Pe 27 decembrie anul trecut, Tănase a fost oprit de poliție pentru conducere sub influența drogurilor în Pitești, fiind vorba de cocaină, după cum a dezvăluit ulterior ProSport.

Totul a culminat cu imaginile șocante apărute, luna trecută, în presa sportivă: acesta a fost surprins căzut pe preșul din fața unei uși de apartament, cu dinții sparți sau chiar lipsă, într-o scenă îngrozitoare. Picături de sânge erau răspândite în jurul său, iar fotbalistul părea să fie într-o stare de confuzie și dezorientare vizibilă. 

Tănase a explicat ulterior incidentului că soția sa a fost cea care nu i-a deschis ușa atunci când a sosit acasă, motiv pentru care s-a așezat pe prag și a așteptat să fie primit. 

 „Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?

Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus „Dodel”. 

Tănase a mai spus că absența unui dinte s-ar fi datorat unor probleme anterioare, pe care le-a avut cu lucrările dentare.

 „Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el”,  a mai specificat fostul fotbalist. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net