George Soare, alături de Jenna Ortega, Monica Bellucci și Tim Burton, la premiera filmului ”BeetleJuice BeetleJuice” de la Londra!

#Exclusiv Click!

Cineworld Leicester Square a fost scena unei lansări mult așteptate săptămâna aceasta, când filmul „Beetlejuice Beetlejuice” a avut premiera la Londra. Continuarea clasicului film din 1988, regizat de Tim Burton, a reușit să capteze atenția publicului și a criticilor prin combinația sa de umor macabru, muzică antrenantă și efecte vizuale spectaculoase.

Covorul roșu a găzduit o mulțime de celebrități mondiale printre care Tim Burton, Michael Keaton, Jenna Ortega, Monica Bellucci, Winona Ryder, Catherine O’hara sau Arthur Conti. Lista personalităților invitate la acest eveniment grandios a inclus și prezența câtorva români: hairstylistul George Soare, producătorul Carmen Pepelea și travel coordinatorul Georgiana Tamaga. Ei au fost singurii români care au avut ocazia să se bucure alături de cele mai mari personalități ale cinematografiei mondiale de lansarea filmului.

George Soare: ”M-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți!”

„Sunt tare recunoscător că meseria mea îmi scoate în cale genul acesta de experiențe și îmi oferă posibilitatea să văd live, actori geniali, pe care-i admir și-i iubesc încă din copilărie. Lansarea filmului BeetleJuice BeetleJuice a fost cu adevărat grandioasă, m-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți. Și la fel ca și mine, ca și voi, au pariat totul pe o pasiune. Am fost la Londra alături de Georgiana Tamaga, agentul de travel a lui Tim Burton și Carmen Pepelea, producătorul român care s-a ocupat de producția realizată în România a acestui film și care a colaborat cu Tim Burton și la serialul Wednesday. Distribuția este foarte bine mixată, între actori din prima parte și actori noi care dau o notă modernă filmului, stilul Burton este, clar, recognoscibil, dar nota dark este pe alocuri completată de momente funny și chiar fine accente de musical. Este un film absolut fascinant și nu trebuie să-l ratați”, a spus George Soare, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net