Comediantul George Tănase a renunțat la burlăcie! Cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit

Ultima actualizare:

Fostul matinal de la Kanal D, George Tănase (29 de ani) nu mai e burlac, căci s-a însurat cu jumătatea lui. Despre femeia care îi face viața mai frumoasă, ne-a povestit chiar George, în vremea în care încă mai făcea parte din echipa de la Kanal D.

George Tănase nu mai este burlac
George Tănase nu mai este burlac

„Pentru mine, căsătoria e ca alarma de la ceas. Îmi place să-i dau amânare. (râde) Urmează. Oricât încerc eu să fug, la un moment dat, cineva o să îmi pună piedică. Glumesc. După aproximativ cinci ani de zile, cred că e momentul pentru pasul cel mare. Ea, cumva, s-a obișnuit cu programul meu. Și ea lucrează, o zi da, una nu, dimineața. Ea este antrenor de fitness. Ea mă ține în priză. E și nutriționist-tehnician. Clar, mănânc și sănătos. Slavă Cerului, mă descurc foarte bine!”, ne-a povestit George Tănase.

El poate fi urmărit acum pe canalul de YouTube „theXclusive", unde prezintă emisiunea „ZigZag” și le aduce privitorilor, în fiecare sâmbătă, întrevederi relaxate cu celebrități din România, abordate într-o notă amuzantă, confesiuni presărate cu umor și naturalețe. 

George Tănase a avut nevoie de ajutorul unui psihoterapeut

George Tănase poate părea, la prima vedere, un tip foarte vesel, lipsit de probleme și întotdeauna optimist. În cadrul discuției pe care a avut-o cu Adiță acasă, la Turcoaia, George Tănase și-a deschis sufletul și a vorbit despre dificultățile cu care s-a înfruntat în perioada pandemiei.

George a recunoscut că întreaga situație provocată de pandemia de coronavirus l-a demoralizat profund și l-a făcut să se simtă lipist de sens și de speranță, având stări depresive după ce i s-au anulat n spectacole la rând. Pentru a face față întregii situații și a procesa mai bine ce simte, George a apelat la ajutorul unui terapeut la care merge o dată pe săptămână.   

Actorul a dezvăluit că discuțiile cu terapeutul îl ajută să se cunoască mai bine și să descopere traume despre care nici măcar nu avea habar că le-ar fi avut dar care, în mod indirect, îl împiedică să evolueze.

„În principal, la terapie descopăr lucruri noi despre mine, mă ajută și în creație, descopăr golurile din mine. Rezolv niște probleme. Și buruiana trebuie scoasă din rădăcină. Noi de multe ori nu vedem rădăcina, ci doar buruienile, problemele de la suprafață. Am avut o depresie. Pandemia m-a dărâmat destul de mult", a subliniat George.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net