Georgică Cornu, lovit dur de soartă în plin scandal cu Marina Almășan! I-a murit și fratele! Ce zice despre fosta iubită? „Nu mai vreau să...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Georgică Cornu (68 de ani) a fost crud lovit de soartă, în ultima perioadă. Omul de afaceri timișorean a primit ordin de restricție pe o perioadă de patru luni, în urma scandalului cu fosta iubită, Marina Almășan. Recent, omul de afaceri timișorean și-a pierdut și fratele! Avem primele declarații ale lui Georgică Cornu după tragedie!

Clipe grele pentru Georgică Cornu! Ca și când nu ar fi fost de ajuns scandalul monstru în care a fost implicat cu fosta iubită, Marina Almășan, omul de afaceri timișorean a mai primit o lovitură dură din partea vieții. 

Georgică Cornu, distrus după moartea fratelui!  „Dumnezeu a avut multă nevoie de fratele meu Petrișor!”

Fratele său mult-iubit, Petrișor Cornu, s-a stins fulgerător dun viață! Nimeni nu se aștepta la un așa un destin tragic. Cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârșit, Georgică Cornu își vizitase fratele la el acasă. 

 „În data de 6 septembrie, eram cu mama la Herneacova la fratele meu Petrișor.

Ieri, am fost cu mama la Gornovița pentru a-l duce pe Petrișor pe ultimul drum, la locul de veci!

Se pare că Dumnezeu a avut multă nevoie de fratele meu Petrișor! Dumnezeu să aibă grijă de el și să-l odihnească în pace! Doamne ajută!”, a transmis omul de afaceri, distrus după ce și-a condus fratele pe ultimul drum. 

Contactat de Click!, omul de afaceri a făcut primele declarații după dureroasa pierdere suferită recent. În ceea ce o privește pe fosta iubită Marina Almășan, acesta nu mai vrea să mai audă de ea. 

 „Financiar mă susțin singur. Moral, familia e cu mine. Nu mai vreau să activez aceasta mizerie!”, a spus omul de afaceri timișorean, în exclusivitate pentru Click!

Georgică Cornu a făcut apel împotriva ordinului de protecție, dar judecătorii l-au respins 

În luna august, judecătorii au decis că omul de afaceri Georgică Cornu nu mai are voie să se apropie de Marina Almășan la mai puțin 200 de metri, timp de 4 luni, perioadă în care acesta este obligat să poarte și o brățară electronică de monitorizare. 

Considerându-se la acel moment nedreptățit de instanță, Georgică Cornu a făcut apel, în luna septembrie, însă judecătorii i l-au respins. 

În prezent, omul de afaceri s-a resemnat și vrea să dea uitării definitiv scandalul cu fosta iubită, Marina Almășan. Prezentatoarea TVR a anunţat în luna iunie că s-a despărţit de Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de iubire de 12 ani.

Ulterior, Marina Almășan și avocatul ei, Adrian Cuculis, au solicitat ordin de protecție împotriva omului de afaceri timișorean pe motiv că acesta și-ar fi hărțuit fosta iubită și nu ar fi acceptat despărțirea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner tavi clonda png
BeFunky collage (36) jpg
mario fresh jpg
andreea esca porumbacu jpg
Banner Sofia Vicoveanca
BeFunky collage (35) jpg
banner Varză
banner Ela Crăciun
image
actualitate.net
image
actualitate.net