Gheorghe Turda împlinește 76 de ani! Uite cum și cu cine sărbătorește artistul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zi importantă astăzi pentru Gheorghe Turda și familia sa. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară împlinește astăzi 76 de ani. Contactat de Click!, artistul ne-a mărturisit cum petrece el această zi specială din viața sa, dar și pe cine o să aibă alături.

„Îmi sărbătoresc ziua de naștere prin muncă. Astăzi filmez pentru o emisiune de televiziune la care îmi este foarte drag. De la anii aceștia (76 de ani – n.r) și de la viață ce pot să îmi mai doresc? decât sănătate...în rest am de toate”, a spus Gheorghe Turda pentru Click!

Artistul ne-a mai mărturisit că se bucură foarte mult de iubirea sinceră a celor două fiice ale sale, Anca și Elena:

„În seara aceasta, după ce îmi termin lucru, o să merg la fiica mea la masă, acasă, unde o să stau la masă, în familie, alături de ea, de ginerele meu și de cei doi nepoți pe care îi am. Cealaltă fiică nu este din păcate lângă mine, pentru că e în Austria, dar ținem legătura permanent. În seara asta nu ies la niciun restaurant, sâmbătă o să fac o masă mare, la un celebru restaurant din București unde sunt invitați mai mulți prieteni pe care îi am eu de suflet”, a mai spus Gheorghe Turda pentru Click!

Click! spune

Gheorghe Turda a fost și este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Așa că succesul și banii nu au întârziat să apară. În prezent, cântărețul are un venit lunar de 9.000 de lei, plus alte surse de venit, ce îi pot aduce în jur de 2.500 de euro pe lună. Însă, Turda nu se poate lăuda cu faptul că are noroc în dragoste. În trecut acesta s-a iubit cu două artiste de muzică populară: Nicoleta Voicu și Lucia Lazăr (cu care a fost logodit timp de cinci ani – n.r), relații amoroase care s-au terminat cu „cântec”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net