Gina Chirilă, mesaj emoționant la doar câteva zile după ce a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău „Această experiență ne poate...”

Ultima actualizare:

După 11 ani de relație, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis că este momentul să o ia pe drumuri separate, iar cea care a confirmat despărțirea a fost chiar modelul, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. La câteva zile după anunțul separării, Gina Chirilă a publicat un nou mesaj, ce le-a atras atenția fanilor.

Gina Chirilă, mesaj dureros după despărțirea de Bogdan Vlădău / foto: colaj Instagram
Gina Chirilă, mesaj dureros după despărțirea de Bogdan Vlădău / foto: colaj Instagram

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit după 11 ani de relație, confirmând oficial despărțirea în urmă cu câteva zile. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar în 2020 au devenit părinți pentru prima dată, când modelul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care au numit-o Katia.

După ce în ziua de miercuri, 7 august, Bogdan Vlădău i-a urat soției sale „La mulți ani!”, căci a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, joi, 8 august, Gina Chirilă a publicat un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care vorbește, de această dată, despre durere. În textul publicat, modelul susține că „inimile pot fi antrenate ca să devină mai puternice”, iar prin procesul de a trece peste durere, oamenii pot fi inspirați în a îi ajuta și a avea grijă de alții.

Gina Chirilă: „Inimile noastre pot fi ...”

La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi «antrenate» și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții”, este mesajul publicat de Gina Chirilă, pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

În ultimele zile, Gina Chirilă a publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare care fac aluzie la suferință și vindecare, ceea ce a ridicat întrebări în rândul urmăritorilor săi cu privire la starea sa emoțională. Se pare că fotomodelul trece printr-o perioadă delicată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net