Iana, indignată după ce trupa A.S.I.A a fost ținta atacurilor: „Nu mai cântăm decât la festivaluri mari!”

#Exclusiv Click!

Au fost scandaluri peste scandaluri la reunirea celebrei A.S.I.A, trupă ce făcea furori în anii 2000. Fondatoarea Irina Nicolae s-a răsculat, inițial, că nu a fost invitată să facă parte din noua formulă de revenire. Apoi, la concertul de la Sala Palatului, unele voci au spus că sala ar fi fost mai mult goală decât plină. Iana Novac a făcut lumină în scandalurile în care a fost implicată trupa. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că trupa A.S.I.A va concerta numai la marile festivaluri.

Trupa A.S.I.A s-a reunit cu mari scandaluri la începutul lunii martie. Fetele au revenit pe scenă în formula Anca Neacșu- Sorana Darclee Mohamad- Iana Novac și Anemona Niculescu. De altfel, au susținut și un concert la Sala Palatului, pe 6 martie. După recital, au apărut o serie de comentarii, multe persoane susținând că sala ar fi fost aproape goală.

Indignată, Iana Novac a ținut să lămurească situația.

Iana Novac: „Nu e adevărat că a fost sala goală! S-a făcut un mic scandal!”

A fost extraordinar, chiar dacă s-a făcut un mic scandal, au publicat în presă niște poze neadevărate făcute la începutul spectacolului. Dar, spectacolul a fost o reușită, cu sală plină.

O sală care, de la a doua piesă, deja era în picioare, oamenii dansau și cântau cu noi. Suntem foarte încântate de ceea ce trăim și de succesul pe care-l are trupa. E incredibil, revenirea aceasta a fost spectaculoasă!”, a precizat solista trupei A.S.I.A.

De acum încolo, fetele nu vor mai concerta decât la festivaluri mari, cu tradiție. Acestea sunt solicitate pentru a cânta nu doar în țară, ci și peste hotare.

Ne vom vedea vara asta la „Electric Castle”, la cel mai mare festival și la multe alte festivaluri importante. O să ne vedeți numai în evenimente și festivaluri mari. Avem foarte multe spectacole și în străinătate”, ne-a mai spus Iana.

De ce nu a mai venit Irina la concert? „Pe noi ne-a ajutat scandalul! A fost promovare.”

Un alt scandal stârnit în jurul trupei este cel legat de Irina Nicolae, una dintre fondatoarele trupei. Aceasta și-a acuzat fostele colege că nu ar fi invitat-o să facă parte din noua formulă de revenire și nici la concertul de la Sala Palatului. S-a spus atunci că Irina nu ar mai fi avut loc în noua formulă de Iana Novac.

Eu sper ca ea să fi înțeles greșit inițial că e un concert aniversar și atunci, clar, s-a simțit jignită că nu a fost invitată și mie se pare normal să fi fost așa.

Dar, repet, nu a fost concert aniversar, a fost un concert de revenire și atunci cred că a înțeles și și-a dat și ea seama. Dar ce putea să facă, să apară să zică: <<iertați-mă, că nu mi-am dat seama?!>>”, ne-a mai spus Iana.

În contextul scandalului, Florin Ionescu, mangerul trupei A.S.I.A, dar și fostul iubit la Irinei Nicolae, a ieșit public și a anunțat pentru Click!, că o va da în judecată pe aceasta.

Nu știu, nu cunosc, probabil că este războiul lor între ei, dar pe noi nu ne-a afectat cu nimic. Din contră, pot să spun acum că toată această nebunie a fost o promovare, că e o promovare în ghilimele. A fost de bun augur, pentru că așa fiecare român a aflat că trupa A.S.I.A s-a reunit”, a adăugat Iana.

Trupa A.S.I.A a fost înființată pe 8 martie 1999, iar numele formației este constituit din inițialele prenumelor celor patru cântărețe ce au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina Nicolae și Anemona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net