Ilinca Vandici, mesaj dureros! Prin ce trece prezentatoarea: „Nu mai contează pe cine pierzi...”

Ilinca Vandici a traversat o perioadă dificilă și plină de lecții de viață după divorțul de tatăl copilului său, Andrei Neacșu. După 6 ani de căsnicie aparent fără probleme, cei doi și-au spus adio. Andrei a trecut rapid peste eveniment și deja și-a găsit o nouă partneră, însă Ilinca chiar și după mai bine de un an de la separare este în continuare singură. Recent, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare care a ridicat semne de întrebare fanilor. Să sufere iar?

Ilinca Vandici, mesaj dureros! Prin ce trece prezentatoarea
Ilinca Vandici, mesaj dureros! Prin ce trece prezentatoarea

Ilinca Vandici, proces îndelungat de vindecare sufletească

Au fost 6 ani de căsnicie și un copil la mijloc, însă nu s-au mai înțeles. Nu doar că nu s-au mai înțeles, însă din partea lui Andrei a intervenit și infidelitatea, iar Ilinca nu a mai suportat și a pus stop relației. Asta în condițiile în care în urmă cu ceva ani Ilinca spunea că ar putea să îi ierte orice soțului. Ulterior, a fost foarte sinceră despre despărțire și a mărturisit că viața i-a demonstrat că nu poate ierta chiar orice. Despărțirea nu a fost una ușoară, deși foarte discretă, Ilinca a dat de înțeles că duce un proces amplu de vindecare și de regăsire a sinelui. Din acest motiv a apelat la mai multe tehnici pentru a obține pacea interioară și a fost chiar și într-un retreat dedicat feminității cu scopul de a se înțelege pe sine mai bine. 

Timpul a trecut, Andrei și-a refăcut viața, însă Ilinca este tot singură. Și asta, spune ea, pentru că vrea să se vindece și să nu mai atragă același tip de persoane care o fac să sufere și aceleași tipare toxice. 

„Am acordat atenție copilului meu și m-am concentrat asupra carierei. Așa cum spuneam, consider că este important să nu te arunci dintr-o relație în alta fără să îți acorzi mai întâi timp ție pentru a înțelege ce te-a adus în punctul respectiv, pentru a analiza, pentru a-ți înțelege sentimentele, pentru a te vindeca.”, spunea recent într-un interviu pentru viva.ro.

Ilinca Vandici, mesaj dureros pe rețelele de socializare

Recent însă, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj care le-a dat de gândit fanilor: 

„Atâta vreme cât nu te mai pierzi pe tine, chiar nu mai contează pe cine pierzi.”

image

Să treacă, oare, printr-un moment dificil în viața sa? Sau mesajul este pur și simplu un rezumat al unor lecții pe care Ilinca le-a învățat și le aplică în continuare? Nu știm exact, însă este clar că Ilinca strălucește mai tare ca niciodată și că procesul său de evoluție își spune cuvântul. Vedeta și-a făcut un frumos obicei de a împărtăși cu fanii săi învățături importante care aduc numai beneficii sufletului.

„Fericirea e o alegere!

Poți alege întotdeauna să fii fericit indiferent de provocările prin care treci în viața. Capul sus, trage aer în piept, zâmbește! De obicei situațiile grele te pregătesc de lucruri mai bune. Nimeni nu a evoluat stand intr-o stare de confort, dezvoltarea vine atunci când îți depășești limitele, când flexibilizezi tiparele cu care ești obișnuit și reușești să vezi padurea de copaci.”, este unul dintre mesajele transmise de Ilinca pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net