„În copilărie mi s-a spus Panda, Ursu sau Gâlci". Ghiceşti despre ce actor din „Clanul” este vorba?

Atunci când un serial tv se bucură de mare succes, așa cum este cazul serialului „Clanul” de la PRO TV, telespectatorii trăiesc o vreme cu impresia că se apropie de actorii care interpretează rolurile principale și că ajung să îi cunoască foarte bine. Click! vă spune detalii neștiute despre unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului...

Marian Olteanu, alături de George Mihăiță, cu care e coleg în „Clanul” / foto: arhiva personală
Marian Olteanu, alături de George Mihăiță, cu care e coleg în „Clanul” / foto: arhiva personală

Este vorba despre actorul Marian Olteanu (30 de ani), cel care îl interpretează pe David Pribeag în serialul „Clanul". Ne-am întâlnit cu el la evenimentul de lansare pe marile ecrane a noului film cu Keanu Reeves, „John Wick - Capitolul 4", așa că am profitat de ocazie și l-am luat la întrebări. Suntem mereu foarte curioși să aflăm cât mai multe despre cei care dau viață personajelor preferate ale cititorilor noștri.

Click!: Ce mai faceţi, domnule Olteanu?

Marian Olteanu: Așa, în sfârşit, cineva îmi știe numele! (râde) Nu, glumesc....

Voiam să fac un joc de cuvinte sau să bat un apropo la numele tău....

Singurul care s-a jucat - și mă bucur că e singurul! - este profesorul meu din facultate, Florin Zamfirescu, care a zis: „Uite, mă, ăsta e moldovean, dar îl cheamă Olteanu".

Și n-ai primit porecle de la colegi actori...

Nu, porecle de la ei nu am primit.

Dar ai avut vreo poreclă de-a lungul timpului?

Am avut, la mine, în orașul natal, în Vaslui. Am avut mai multe porecle. Când eram la fotbal, prin clasa I sau a II-a, la un moment dat, știu că am lipsit de la antrenament pentru că am făcut gâlci. Și, atunci, mi-au zis, la fotbal, Gâlci. Şi acum mai sufăr de asta din când în când, că tot fac amigdalită îngrozitoare, dar asta este. Și, după aia, țin minte că ai mei au avut o afacere cu un shop, un magazin sau ceva și mi-au luat o geacă de iarnă foarte pufoasă și mare, cu vreo 3-4 numere mai mare, și mergeam, așa, pe stradă cu ea. Eram într-a V-a. Nu conta pe atunci moda... Și mi-au zis Panda. Mi-au zis Panda, pentru că băieții din cartierul unde stăteam eu îmi ziceau Ursu. Adică aveam tot felul de porecle din astea de moldoveni: Panda, Ursu, Gâlci.

Marian Olteanu: „Am avut niște emoții mult prea mari la un spectacol"

Marian, alături de un coleg pe care îl îndrăgeşte mult, Pavel Bartoş / foto: arhiva personală
Marian, alături de un coleg pe care îl îndrăgeşte mult, Pavel Bartoş / foto: arhiva personală

Dar, acum, te strigă cineva după personajul tău din „Clanul"?

Da, mă mai strigă lumea: „David! David, hai să facem o poză!"

Apropo de David... Personajul tău a avut traume într-unul dintre episoadele trecute și voiam să știm dacă şi tu ai rămas marcat de ceva?

Am avut eu chestiile mele de care am rămas marcat, dar peste toate am trecut cu brio. Reacțiile și stările prin care trece omul - cred eu - sunt inevitabile.

Atacuri de panică sau ce?

Atacuri de panică - norocoși cei care nu au avut. Eu cred că am trăit o chestie de genul ăsta, dar nu știu sigur dacă a fost atac de panică, pentru că era în timpul unui spectacol. Și, atunci, pot să pun mai mult pe emoții, pe trac, să zic. Și, deodată, am avut niște emoții mult prea mari la un spectacol. M-am descurcat, a fost totul în regulă, dar numai eu știu ce mi s-a întâmplat atunci. Dar starea a fost destul de cutremurătoare.

Marian Olteanu: „Lui David i se schimbă din nou faţada"

Marian Olteanu, alături de colegii din „Clanul" / foto: PRO TV
Marian Olteanu, alături de colegii din „Clanul" / foto: PRO TV

Ce lucruri noi ai mai experimentat în ultima vreme?

Referitor la cariera mea, momentan, nu. Sper că, acum, înainte de Paște, să fac o înlocuire, la teatru, în spectacolul „Tartuffe", după piesa lui Molière, regizată de domnul Gelu Colceag. Va trebui să înlocuiesc un coleg actor acolo și de-abia aștept, pentru că îmi place foarte mult! Trebuie să învăț rolul lui.

Dar, în „Clanul", ce se mai întâmplă în acest al treilea sezon?

La „Clanul" se întâmplă în sezonul 3 destul de multe lucruri. Se schimbă, din nou, „fațada" lui David. Se schimbă cu totul fațada lui!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net