Inna a recunoscut totul: Cu ce bărbați s-a iubit înainte de relația cu Deliric: „Am fost cerută în căsătorie”

Inna (37 de ani) este o artistă cunoscută la nivel internațional, cu o carieră fulminantă în muzică. Despre viața ei profesională s-a discutat în repetate rânduri, însă viața amoroasă i-a rămas într-un con de umbră. Cu cine s-a iubit cântăreața înainte de relația cu Deliric. 

Inna, despre viața amoroasă / Foto: colaj instagram
Inna, despre viața amoroasă / Foto: colaj instagram

„Cu băieții nu eram niciodată timidă”

Inna a fost dintotdeauna o femeie cuceritoare și a reușit să frângă inimile multor bărbați. În urmă cu ceva timp, chiar ea povestit că nu a fost niciodată timidă, ba chiar a îndrăznit să facă primul pas într-o idilă amoroasă.

„Îmi plăceau băieții care veneau din familii unite. Cu băieții nu eram niciodată timidă. (...) Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan”, mărturisea ea cu ani în urmă.

Inna s-a iubit o lungă perioadă de timp cu Lucian Ștefan, impresarul ei, însă a recunoscut acest lucru abia după ce au împlinit 2 ani de relație. Au stat un deceniu împreună, însă la final s-au despărțit din cauza infidelității acestuia.

O altă relație în care a investit mari sentimente, a fost cea cu fotograful ei, John Perez. Cei doi au recunoscut că sunt împreună abia după 2 ani, sub pretextul că americanul nu vrea să aibă viață publică.

Un alt detaliu pe care Inna l-a făcut public în urmă cu ceva timp, și care totodată i-a surprins pe fani, este faptul că ar fi fost cerută în căsătorie. Artista spune că deși a acceptat, nu a mai ajuns în fața altarului. Nu s-a aflat, însă cine este bărbatul misterios care și-a dorit să o facă mireasă, dar cert este că solista a recunoscut totul.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, spunea Inna.

Inna, alături de Deliric / Foto: instagram
Inna, alături de Deliric / Foto: instagram

Inna și Deliric sunt împreună de 4 ani

În prezent, Inna trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric și par să fie de nedespărțit. Cei doi sunt împreună de 4 ani și își doresc să rămână împreună până la capătul vieții. Anul trecut, artista a fost cerută în căsătorie, însă până acum nu au vorbit despre nuntă.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, spunea Inna în urmă cu ceva timp despre relația ei cu Deliric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mircea Rusu
image png
image png
banner Adrian Nartea
image png
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net