Irina Rimes a încins atmosfera la un eveniment monden din Capitală

Ultima actualizare:

Irina Rimes a încins atmosfera la un eveniment monden din Capitală. Artista, în stilul caracteristic, i-a făcut pe toți cei prezenți să cânte și să danseze împreună cu ea.

Irina Rimes, apreciată de public
Irina Rimes, apreciată de public

Irina Rimes a încântat audiența la o petrecere din București. Mulțimea prezentă a așteptat-o cu sufletul la gură pe cântăreață, care, o dată ajunsă pe scenă, i-a impresionat cu ținuta și vocea sa pe toți cei din locație.

Citește și: Ce fericită e Irina Rimes cu iubitul francez! „Am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine”

Irina Rimes, îndrăgită de public

Irina Rimes a ales să poate o rochie lungă, neagră, însă cu mâneci mov, ce a atras toate privirile, ținuta fiind accesorizată de o pereche de adidași fosforescenți, ce se vedeau, timid, de sub vestimentația ce atingea scena. Vedeta a purtat un machiaj discret, iar părul a fost aranjat în stilul cu care ne-a obișnuit.

Imediat cum a urcat pe scenă, artista a început să-și cânte piesele care au făcut-o atât de îndrăgită de public, iar vocea inconfundabilă i-a impresionat pe toți cei prezenți.

Fosta jurată de la Pro TV a cântat live, fiind acompaniată de trupa sa, iar împreună cu băieții ei au făcut o atmosfera pe cinste, făcându-i pe toți cei de față să cânte și să danseze împreună, pe diferite ritmuri. Toți cei prezenți știau versurile Irinei, și, la unison, sala a cântat celebrele sale refrene.

Parada modei la eveniment

Bineînțeles că de la un eveniment de o asemenea anvergură nu puteau lipsi vedetele noastre autohtone. Printre invitați i-am zărit pe influencera Cristina Almășan, artistul Skizzo Skillz, care a venit însoțit de soția și copiii săi, dar și pe Lorelei și Zarug, foștii concurenți de la Asia Express.

Toți au fost atent îmbrăcați și aranjați, fiind în ton cu tematica petrecerii, individualitate, bucurie și diversitate. 

Se poate observa cu ochiul liber că tuturor le-a fost dor de astfel de petreceri, oamenii au simțit lipsa de socializării din perioada pandemiei, întâlniri, muzică bună și oameni de calitate.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, ce a cunoscut succes în 2016, când a lansat piesa ''Visele'', ce a ocupat locul 1 la radio. Pentru aceasta au mai urmat și alte piese de succes ce au transformat-o pe artistă într-una dintre cele mai apreciate din țară.

Citește și: Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franța?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net