Își mai dorește copii sau nu? Alexandra Stan a dezvăluit ce vrea cu adevărat: „Mai am momente când mă simt...”

În presă s-a tot speculat ca ar fi avut diferite idile înfiripate în ultimii ani însă de data aceasta a făcut lumină! Alexandra Stan (34 de ani) a vorbit despre relațiile sale, dar și despre un subiect ceva mai sensibil. Vrea sau nu vrea o familie frumoasa blondină? În carieră toate îi merg ca pe roate, dar cu dragostea mai scârțâie.

Este singură sau are relație?
Este singură sau are relație?

Este singură sau are relație?

Ei bine, după divorțul de acum doi ani, Alexandra Stan a declarat clar și răspicat pentru cei de la UNICA.ro că este singură și că în tot acest timp nu a mai avut nicio relație. Aceasta este cea mai lungă perioadă în care a ales să nu își mai ofere inima nimănui. Și cumva este de înțeles, având în vedere eșecul în dragoste pe care l-a trăit în 2021. După cum știm, Alexandra Stan a ajuns în fața ofițerului stării civile alături de Emanuel Necatu, în iunie 2021. Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel.

Mirii au îmbrăcat costume naționale la ceremonie și păreau foarte fericiți împreună. Bărbatul cu care Alexandra a fost căsătorită se numește Emanuel, are 36 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei. În timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu că între ei a fost vorba, pur și simplu, de anumite neînțelegeri și că decizia a fost de ambele părți.

alexandra stan cununie civila jpeg

Vrea sau nu o familie?

Așa se face că, deși presa a speculat în ultimii ani că a avut diferite relații, Alexandra a clarificat că cel puțin, nu a avut o relație serioasă. Cât despre familie, Alexandra a spus de mai multe ori că și-ar dori să fie împlinită și din acest punct de vedere însă recent pentru cei de la UNICA.ro a declarat că acest aspect nu este o prioritate.

„Nu neapărat, nu chiar, nu știu că sunt foarte focusată așa. Mai am momente când mă simt singură, dar e ok. Sunt focusată și chiar am realizat multe chestii pe care mi le-am propus anul ăsta și urmează și mai multe chestii. Și mă bucur că au dat roade. A dat roade munca mea, știu, și mă bucură chestia asta. Știi cum e, Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor. Adică nu trebuie să te stresezi cu nimic, dacă te stresezi, nu se mai întâmplă.”, a spus Alexandra Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net