Îți mai amintești de „anorexica de la MasterChef”, Greta Răchită? A împlinit 40 de ani! Uite cum și-a serbat ziua de naștere!

#Exclusiv Click!

Greta Răchiță, supranumită și „anorexica de la MasterChef”, după ce în 2014 a participat la concursul culinar de la Pro Tv, a împlinit ieri 40 de ani. Prin urmare, a organizat o petrecere pe cinste acasă, alături de o parte din familia sa.

„Sunt destul de bine acum, am o viață normală, plină de provocări, unele care îmi par uriașe, dar sunt o persoană curajoasă și le fac față la toate și îmi par mult mai ușoare. Ziua de naștere mi-am sărbătorit-o alături de o parte din familia mea, pe terasa casei mele, și cu prieteni apropiați mie. Mi-a fost alături și familia, dar, din păcate, nu toți membrii familiei, ci doar soțul, copiii, părinții mei care au venit pentru ziua mea în Italia. Cealaltă parte: frații și cumnatele mele, dar și nepoții mei, vor veni peste zece zile aici, la mare, pentru a petrece o săptămână împreună.

De la această vârstă, de la cei 40 de ani împliniți, nu îmi doresc nimic altceva, decât sănătate și o spun din toată inima, nu doar să fie un lucru formal și atât”, a declarat Greta Răchită pentru Click!

„Anorexica de la MasterChef” s-a îngrășat

Atunci când a participat la concursul culinar de la Pro Tv, Greta avea o înălțime de 1.70 și o greutate de 42 de kg. De aici și „alintul” primit de „anorexica de la MasterChef”. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat pentru aceasta, deoarece, spune ea, s-a îngrășat și îi stă foarte bine.

„Acum am 52 de kilograme. Nu mai sufăr de anorexie, din fericire. Astăzi încerc să am un echilibru interior bun, să mă bucur de fiecare minut pe care viața mi-l oferă, de adiere de vânt, de un zâmbet din partea celor din jur. Am renunțat să îmi mai fac planuri de viitor, și să trăiesc pentru ceea ce o să fie mâine, sau să mă gândesc la ce s-a întâmplat în trecut, sau să judec și să zic cum eram <eu> pe atunci și cum sunt <eu> de acum”, a conchis pentru Click!, Greta Răchită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net