Unul dintre cei mai cunoscuți jurați „Masterchef” a murit. Fanii sunt în stare de șoc!

Ultima actualizare:

Unul dintre jurații emisiunii „MasterChef Australia”, Jock Zonfrillo, a murit la doar 46 de ani. Până în acest moment, cauza decesului nu a fost făcută publică.

Jock avea doar 46 de ani și patru copiii
Jock avea doar 46 de ani și patru copiii

Tristul anunț privind misterioasa dipariție a lui Jock Zonfrillo, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Australia, a apărut pe pagina de Facebook a emisiunii, iar mai apoi vestea a fost preluată de mai multe publicații internaționale, printre care The Guardian și BBC.

De asemenea, moartea sa a fost confirmată de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera noului sezon  „MasterChef”.

Jock s-a născut în Scoția

Hotărât, talentat și cu multă seriozitate, Jock s-a născut la Glasgow dintr-un tată italian și o mamă originară din Scoțai. Acest lucru i-a permis să fie influențat, în tot ceea ce gătea, de ambele culturi culinare.

Pasiunea lui pentru mâncare, dar și dorința de a-și cumpăra o motocicletă, l-au făcut să își dorească să gătească ca un profesionist, încă de la vârsta de 12 ani.

Dragostea și pasiunea lui Jock pentru mâncare l-au făcut să devină unul dintre cei mai tineri studenți culinari, care a făcut o ucenicie la „The Turnberry Hotel”. Atunci, avea doar 15 ani. Doar doi ani mai târziu, el lucra deja cu celebrul Marco Pierre White la Restaurantul său omonim „Macro Pierre White”.

De-a lungul carierei sale, a lucrat cu bucătari de renume mondial, în restaurante din întreaga lume. Talentul său l-a văzut să strălucească în cele mai formidabile bucătării din lume și a deschis Bistro Blackwood și Restaurant Orana în Adelaide, după ce s-a mutat în Australia.

Tragica veste i-a afectat foarte tare pe australieni / foto: arhivă personală
Tragica veste i-a afectat foarte tare pe australieni / foto: arhivă personală

Restaurantul Jock Orana a fost recunoscut cu râvnita distincție de trei pălării atât în ​​2019, cât și în 2020 și a primit, de asemenea, premii globale, acceptând prestigiosul Premiu Mondial Basque Culinary în 2018.

Era judecător la MasterChef din 2019

În 2019, Jock a fost numit jurat la MasterChef Australia, în care a fost foarte mândru să provoace și să antreneze concurenții și, desigur, să inspire o națiune de bucătari acasă.

Carisma lui Jock, simțul umorului rău, generozitatea, pasiunea și dragostea pentru mâncare și familia lui nu pot fi măsurate. 

Zonfrillo era căsătorit și avea patru copii. Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzată în această săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net