Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la o nuntă fastuoasă în India. Ținuta cu care a făcut furori

Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă fastuoasă din India. Deși din imagini pare că nu a fost însoțită de iubitul ei, Salman Khan, vedeta și-a surprins fanii de pe conturile de socializare și a atras atenția tuturor cu ținuta purtată la eveniment.

Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă în India / foto: colaj Facebook
Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă în India / foto: colaj Facebook

Iulia Vântur (43 de ani), cu toate că a plecat peste hotare de mai bine de zece ani, își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a publicat mai multe videoclipuri pe rețelele sale de socializare, arătându-le tuturor cum arată cu adevărat o nuntă în India, însă le-a atras atenția internauților și cu ținuta purtată la eveniment.

Iulia Vântur, ținuta spectaculoasă la o nuntă în India

Vedeta a ales să poarte la fastuosul eveniment o rochie albastră cu paiete, de-a dreptul sclipitoare, lungă, cu spatele gol, care i-a pus în evidență silueta. Mirii au fost actrița Sonakshi Sinha și antreprenorul Zaheer Iqbal. De asemenea, starul de la Bollywood a publicat și un mesaj emoționant.  

Făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită să fiu în sfârșit martoră la această zi…din ziua 1 pentru totdeauna împreună! Fie ca și călătoria voastră împreună să fie binecuvântată cu multă dragoste, bunătate, răbdare și multă distracție! Vă iubesc”, a scris Iulia Vântur în dreptul unui filmuleț publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Fără Salman Khan

Însă, din imagini reiese că Iulia Vântur nu a fost însoțită de iubitul ei, Salman Khan. De-a lungul anilor, au apărut o mulțime de controverse legate de relația ei cu actorul. De altfel, nici nu este primul eveniment la care cei doi nu sunt văzuți împreună.

Pentru româncă a fost o adevărată provocare să se mute acum mai bine de zece ani în India. Cu toate acestea, vedeta a susținut că a fost primită cu multă iubire și căldură, lucru care a ajutat-o extrem de mult să depășească momentul. De asemenea, deși este și ea o celebritate peste hotare, a recunoscut că îi este destul de greu să strălucească alături de iubitul ei, mărturisind că este destul de dificil să fie partenera unui actor atât de faimos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net